Gezinimi atla

MODUS™ rapor modülü

Standart MODUS Rapor modülü klasik metin raporları verirken, bağımsız MODUS CHART Uygulaması CAD modelini veya bileşenin gösterimini kullanarak renkli resimsel denetim raporları sunar. Ölçüm sonuçları, daha ileri analizler için bir dizi farklı formatta da ortaya koyulabilir.

MODUS™ Rapor modülü özellikleri

Net, az ve öz grafiksel raporlama

Kullanıcı tarafından düzenlenebilir başlık, etiketler, metin ve resimler ile.

Çoklu parça denetimi

Tek bir rapor, bir dizi bileşenin, sonuç tabloları ve istatiksel verileri dahil olmak üzere, tüm geçmişini sunabilir.

Hızlı rapor oluşturma

Yeni raporlar sıfırdan veya sayfa yerleşimleri ile ilgili yardım sağlayan sihirbazlar kullanılarak, mevcut yerleşim üzerinde hızlı bir şekilde oluşturulabilir.

Denetim verilerini değiştirme esnekliği

Sonuç verileri üçüncü taraf uygulamalar ile birlikte kullanılmaları için, Excel (CSV), ASCII metin, DMIS, internet-dostu XML veya doğrudan Microsoft® SQL veritabanı gibi bir dizi formatta ortaya konulabilir.

İstatiksel analiz

Öncü Q-DAS SPC paketinin kullanıcıları, tip 1 ve 2 çalışmalarının başlatılabildiği basit, kullanıcı tarafından düzenlenebilen bir operatör arayüzü ile tamamıyla desteklenmektedir.

MODUS™ CHART

Gelişmiş grafik raporlama özelliğine sahip MODUS metroloji yazılımı için bağımsız bir uygulama. MODUS CHART yazılım paketi, QIF XML dosyalarını ve parça CAD modelini kullanarak parçanın gerçek konumu hakkında grafik bilgiler görüntüler.