Gezinimi atla

Metal 3 boyutlu imalat

Renishaw aditif imalat için bir sistem üreticisi ve çözüm sağlayıcısıdır.

Renishaw ile aditif imalat

Renishaw, öncü bir gelişmiş aditif imalat sistemleri üreticisi ve uzman bir müşteriye özel çözüm sağlayıcısıdır.

Renishaw'un uzmanlığı tecrübesi

Biz Renishaw olarak, metal tozunu katman katman serdikten sonra lazer ergitme yöntemi olarak adlandırılan prosesi kullanarak, çeşitli metallerden parçalar üretmek amacıyla aditif imalat sistemleri tasarlıyor ve üretiyoruz. Proses geliştirmedeki uzmanlığımız ve kendi üretim çalışmalarımızda teknolojiyi kullanmadaki deneyimimiz bize, endüstriyel ve medikal ve dental sektörlerinde çok sayıda uygulama için, anahtar teslim ve uygulanabilir aditif imalat çözümleri sağlama imkanı vermektedir. Aditif imalat sistemleri ve kendi endüstriniz için gerekli hizmetlerimiz hakkında daha fazlasını öğrenin...

Aditif (eklemeli) imalat nedir?

3 boyutlu baskı olarak da adlandırılan aditif imalat, dijital bir dosyadan üç-boyutlu parçalar oluşturur.

İnce malzeme katmanları, döküm-dövme, enjeksiyon kalıbı ve talaşlı imalat gibi, "klasik" tekniklerle üretilemeyecek, karmaşık şekilleri üretmek için kullanılır.

Aditif imalat çoklu bileşenleri üretimde birleştirme, malzeme kullanımını en aza indirme ve malzeme masraflarını azaltma fırsatlarını içeren, yeni tasarım imkanları sağlar.

Metal aditif imalat teknolojisi

Katmanlı metal imalatı teknolojimizi ve söz konusu teknolojinin işinize nasıl fayda sağlayacağını öğrenin.

Teknolojimizi keşfedin

Uzmanlaştığımız yer

Performans

Tutarlı ve istikrarlı bir proses oluşturmak için aditif imalatın öngörülebilirliğinin iyileştirilmesi, proses verimliliğini ve fonksiyonel parçaların teslimatını arttırır.

İş güvenliği

Bir Aditif İmalat sistemine sahip olduğunuzda veya bu sistemi çalıştırdığınızda, iş güvenliğinden siz sorumlu olursunuz. Renishaw ile, ekipmanları en yüksek standartları karşılayan bir tedarikçi seçtiğinizden emin olabilirsiniz, böylece prosesleriniz ve prosedürleriniz uygun koruma seviyeleri sunar.

Yenilikçi prosesler

Aditif imalat çözümlerimiz kafes yapıların üretimine, sıvı akışını optimize etmek üzere hafif ağırlıklı, karmaşık iç galerilerin birleşmesine ve aditif imalat için (topolojik optimizasyon dahil olmak üzere) tasarıma imkan verir.

Çözüm Merkezleri

Renishaw Çözüm Merkezleri, aditif imalat teknolojilerini kullanırken bilgilerinizi ve güveninizi geliştireceğiniz, güvenli bir gelişim ortamı sağlar.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Daha fazla bilgi almak veya gereksinimlerinizi tamı tamına karşılayacak bir destek paketi hazırlatmak üzere yerel ofisiniz ile iletişime geçin.

Bizimle iletişime geçin

Hızlı prototip oluşturma büroları

Müşterileriniz için çeşitli malzemelerden hassas parçalar planlamanıza, tasarlamanıza ve üretmenize imkan veren çok yönlü sistemler sağlıyoruz. Renishaw’un zincirleme çözümleri her türlü aditif imalat servis bürosunun kapasitesini arttırır.

Ürün sahipleri ve tasarımcılar

Metal eklemeli imalat yöntemi, metal parçaların klasik imalat yöntemine ihtiyaç duymadan ve geometride çok az kısıtlama ile üretilmesine imkan verir. Aynı zamanda klasik eksiltmeli imalat yöntemi olan talaşlı imalatın tamamlayıcısı olup, mevcut üretim işlemine kolaylıkla entegre edilebilir.

Araştırma ve eğitim

Renishaw pek çok üniversite, araştırmacı ve akademik enstitü ile metal aditif imalat projelerinde ortaklık yapmaktadır.

Sistemlerimizde kullanılan malzemeler için açık parametre görüşü yeni malzemeler için parametrelerin geliştirilmesini teşvik etmeye yardımcı olur.

İmalatçılar ve taşeronlar

Aditif imalat becerileri geliştirmek, firmanızın üretim kapasitesini geliştirmeniz için bir sonraki doğal adım olabilir.

Renishaw, aditif imalatı klasik üretim çalışmalarına tamamlayıcı bir süreç olarak ekleyen deneyimli bir üreticidir.

En son endüstri görüşlerini almak ister misiniz?

Aditif imalat ile ilgili her türlü uzman tavsiyesi, profesyonel çözüm ve pratik rehberlik için endüstri odaklı kaynağınız.

Aditif İmalat Rehberine göz atın