Gezinimi atla

Havacılık

40 yıllık havacılık gelişimi

Havacılık sektöründen dünyaya geldik Rolls-Royce Concorde'nun enstrümantasyon boruları için gerekli olan hassasiyete sahip ölçüm cihazını bir türlü bulamamıştı, bu nedenle kurucumuz bir cihaz üretti. Bu cihaz temasla tetiklemeli bir prob idi: üretim teknolojisinin devrim niteliğindeki bu parçası ilk ürünümüz oldu.

Özellikli bileşenlerin üretimlerinin kontrol edilmesi için uzmanlığımızı sunuyoruz.

Endüstri o zamandan bu yana çok değişti, ancak birbirinden ayrılmaz iki ana unsur olan verimlilik ve güvenlik, teknolojilerimizin katkıda bulunduğu anahtar gereklilikler olmaya devam ettiler. Üreticilerin tekrarlanabilirliği, izlenebilirliği ve verimli çalışmayı en ince toleranslara kadar garanti etmelerine yardım ediyoruz. Bunu tüm tedarik zinciri boyunca yapıyoruz, böylelikle sadece önemli olanlar değil, her bir bileşen tasarım amacını karşılıyor. Renishaw endüstrinin tamamındaki pek çok uygulama alanında çözümler sağlar ve pervane kanatları ve motor bileşenleri üretiminin kontrol edilmesinde özel uzmanlığa sahiptir.

Uzmanlık alanlarımız

Performans

Sürekli ve kararlı bir proses oluşturmak için üretim sürecinin tahmin edilebilirliğini geliştirmek, verimliliği ve tedarik zincirlerinin teslimat performansını arttırır.

MRO

Ölçüm ekipmanımız pervane kanadında görülen aşınmayı düzeltmek için gerekli olan ekstrem hassasiyeti sağlar ve servis sırasında yüksek kaliteli bakım gerektiren diğer bileşenleri onarır.


İş güvenliği

Bileşenlerin güvenliğinin geliştirilmesi kalite ile başlar. Değişkenlik kaynaklarını ortadan kaldırmakta, bileşenlerin güvenliğini arttırmak için daha hassas ölçümler oluşturmakta ve en yüksek standartlarda izlenebilirlik sağlamakta kararlıyız.

Yenilikçi malzemeler

Daha hafif ürünler elde etmek amacıyla üretilen kafesli yapılar ve parça konsolidasyonu, sıvı akışını optimize etmek için oluşturulan karmaşık iç galeriler ve topolojik optimizasyonu mümkün kılmak için hazırlanan aditif üretim tasarımı gibi aditif üretim (AM) çözümler üretmekte öncüyüz.

Ana uzmanlık alanları

Motorlar ve pervane kanatları

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sertifika (yönetim sistemleri) Sertifika (yönetim sistemleri) Bir torna tezgahında QC20 ballbar testi

Kalibrasyon

Karmaşık çok amaçlı takım tezgahları ve CMM'lerin hassas biçimde ayarlanması için cihazlar ve yazılım.

Daha fazlasını öğrenin
Renishaw’un RMP600 yüksek hassasiyetli temaslı probu

Proses içi kontrol için tezgah üzeri prob ile ölçüm

Takım tezgahı probları bileşen ayarı, takım sıfırlama ve çevrim içi mastar ile parça kontrolü işlemleri ile ilk üretilen bileşen denetiminde kullanılırlar. Bu durum hassas işleme proseslerini mümkün kılar.

Başarı hikayesini okuyun

NC4+ Blue

Takım ölçme ve kırık takım tespiti

Temaslı ve temassız takım sıfırlama sistemleri kesme takımlarının durumunu veya aşınmasını tespit eder ve ayarlar.

Daha fazlasını öğrenin

Senior Aerospace Weston

Mastar ile parça kontrolü

Equator™ mastar ile parça kontrol sistemi, karmaşık parçaların bile hassas ve hızlı biçimde kontrol edilmesini, tezgah ile işlemedeki eğilimlerin izlenmesini ve termal sapma gibi değişen değişkenleri hesaba katan otomatik proses uyarlamaları yapılmasını sağlar.

Başarı hikayesini okuyun

Dairesel lazer eritme parçaları

Aditif (katmanlı) imalat

Klasik üretim yöntemleri ile elde edilmesi imkansız formlarda güçlü ve hafif bileşenler oluşturmak amacıyla, bir dizi metal tozu kullanarak metal 3D baskı alıyoruz.

Daha fazlasını öğrenin

REVO-2 ile kanat tarama

Ölçüm

Dünya çapındaki üreticiler, pervane kanadına özel yazılım uygulamaları dahil olmak üzere, pek çok bileşenin izlenebilir denetimini elde etmek için, Renishaw CMM prob ile ölçüm sistemlerine güveniyorlar.

Başarı hikayesini okuyun

RLD10 X3 DI kafa

Pozisyon enkoderleri

Uzun mesafelerde veya dar alanlarda yüksek hassasiyet sağlamak için interferometrik lazer enkoderler ve optik enkoderler.

Başarı hikayesini okuyun

Raman spektroskopisi

Raman spektroskopisi

Özellikli bileşenlerin malzeme bileşimlerinin kontrolü ve yüzey kaplamalarının kalitesinin kontrolü için kullanılır.

Daha fazlasını öğrenin

İşinizi geliştirmeniz için size nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda daha fazlasını öğrenmek ister misiniz?

Havacılık ile ilgili başarı hikayeleri