Gezinimi atla

Ürünler

Hassas ölçüm ve proses kontrolü

Metroloji ürünlerimiz üretiminizi arttırmanıza, bileşenleri üretmek ve ölçmek için geçen süreyi belirgin ölçüde azaltmanıza ve tezgahlarınızı güvenilir bir biçimde çalıştırmaya devam etmenize yardımcı olur. Pozisyon ölçüm ve kalibrasyon sistemlerimiz, üreticilerin endüstriyel otomasyon ve hareket sistemleri alanında, oldukça hassas ve güvenilir ürünler üretmelerine imkan verir.

Pozisyon ve hareket kontrolü

Renishaw endüstriyel otomasyonun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çok sayıda yüksek hızlı, mutlak ve artan, lineer ve dairesel enkoder sistemler sunmaktadır.

Sağlık hizmetleri

Renishaw hassas mühendislik teknolojilerini sağlık hizmetlerinin zorlu uygulamaları için kullanmaktadır.

Bilimsel

Analiz ve araştırma amacıyla bilimsel uygulamalarda kullanılmak için hassas teknoloji.

Aditif üretim (metal 3-Boyutlu yazıcı)

3 boyutlu metal baskı olarak da adlandırılan aditif üretim, dijital bir dosyadan üç-boyutlu parçalar oluşturmak için kullanılan bir prosestir. Genel anlamda ince malzeme katmanlarını katılaştırarak veya inşa ederek nihai parça üretimini ifade eder. Teknoloji, döküm, dövme ve tezgah ile işleme gibi, "klasik" tekniklerle üretilemeyecek, karmaşık şekilleri üretebilmektedir.

Renishaw'dan varlık finansı

Renishaw, ekipmanınızın kullanım süresi boyunca size düşük ilk yatırım maliyeti ve sabit aylık ödemeler sağlamak amacıyla, esnek bir finans seçeneği sunar.

Daha fazlasını öğrenin