Gezinimi atla

Tezgah kalibrasyon ve optimizasyon sistemleri

XR20-W döner eksen kalibratörü ile takım tezgahı kalibrasyonu

Renishaw ölçüm sistemleri firmamız ürünlerinin kalitesini ve güvenilirliğini garanti etmektedir. Başlıca avantajları arasında kullanım kolaylığı, yüksek hassasiyet ve ölçüm verimliliği gelmektedir.

StankoMachComplex (Rusya)

XK10 alignment lazer sistemi

Renishaw'un XK10 alignment lazer sistemi, takım tezgahlarının üretim ve hizalamalarında kullanılmak üzere geliştirilmiştir. XK10 ayrıca bir çarpışmanın ardından veya düzenli bakım prosesinin bir parçası olarak hata kaynaklarının tespiti için de güçlü bir araçtır.

XM-60 çok eksenli kalibratör

XM-60, tek bir ayarlama ile eş zamanlı olarak, bir lineer eksen boyunca altı serbestlik derecesi içerisinde hataları ölçme becerisine sahip bir lazer ölçüm sistemidir. Tek bir veri toplama işlemi ile eksendeki tüm geometrik hataları ölçmek için güçlü bir teşhis imkanı sağlar.

XL-80 lazer interferometre sistemi

Yeni Renishaw XL-80 lazer interferometre, CMM'ler ve takım tezgahlarını içeren hareket sistemleri için, yüksek performansta ölçüm ve kalibrasyon sunmaktadır.

QC20-W ballbar sistemi

Ballbar testi, CNC takım tezgahlarının pozisyonlandırma performansının uluslararası standartlara göre basit ve hızlı şekilde kontrolünü sağlamaktadır. Bu kullanıcıların kendi tezgahlarının performansını karşılaştırma ve izlemelerine ve bakım gerektirebilen problemleri ve onları oluşturan hata kaynaklarını hızlıca teşhis etmelerine imkan vermektedir.

XR20-W döner eksen kalibratörü

XR20-W döner eksen kalibratörünü kullanarak döner eksen ölçümünden verileri hızlıca yakalayın ve analiz edin.

CARTO 3.0 ile Renishaw XM-60 çok eksenli kalibratörü aynı zamanda XR20-W döner eksen kalibratörü ile de kullanılabilir ve tüm Renishaw lazer kalibrasyon ürünleri için kullanımı kolay ve yol gösterici bir yazılım çözümü sunar.