Gezinimi atla

Aditif (katmanlı) imalat çözümleri

Metal aditif (katmanlı) imalata giriş

Bizim için yazıcı üreten bir 3 boyutlu baskı şirketinden ziyade üretimi anlayan bir mühendislik firması ile çalışmamız çok önemliydi ve aradaki fark, yazıcıların gösterdiği performans ile ortada.

3D Metalforge (Singapur)

RenAM 500Q: Yüksek verimlilik için Renishaw'un dörtlü lazer aditif (katmanlı) imalat sistemi

RenAM 500Q Renishaw'un çok lazerli aditif (katmanlı) imalat sistemidir. Her biri tüm toz yatağına eş zamanlı olarak erişebilen dört adet yüksek güçlü 500 W lazere sahiptir. RenAM 500Q belirgin ölçüde daha yüksek imalat hızları elde ederek, verimliliği arttırır ve parça başına maliyeti azaltır.

QuantAM imalat hazırlığı yazılımı

QuantAM, özellikle Renishaw Aditif (katmanlı) İmalat platformları için tasarlanmıştır. Tezgah kontrol yazılımına daha iyi entegrasyon sağlar ve STL verileri biçiminde CAD aktarımı kullanan üçüncü parti yazılımlardan gelenler dahil olmak üzere, Renishaw Aditif (katmanlı) İmalat sistemleri için tüm imalat dosyalarının doğru ve hızlı bir biçimde gözden geçirilmesine izin verir.

Atherton Bikes için zincirleme aditif (katmanlı) imalat

Önde gelen bir metroloji şirketi olarak konumumuz sayesinde, müşterilerin aditif imalattan işlemeye ve işleme sonrası sürece kadar uçtan uca bir çözüm geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla mükemmel bir şekilde konumlandık ve son kullanıcı için tasarlanmış bir bileşen sağlıyoruz. Atherton Bikes’in yeni bisiklet serisi, Renishaw’un çoklu lazerli yüksek verimliliğe sahip RenAM 500Q metal aditif (katmanlı) imalat sisteminde imal edilen karbon fiber tüplerden ve tırnaklardan üretilmektedir.

QuantAM Dental

Diş kronlarının, köprülerin ve Çıkarılabilir Kısmi Protezlerin (RPD’ler) metal aditif imalatına yönelik özel dosya hazırlama yazılımı

Metal aditif (katmanlı) imalat teknolojileri (seçici lazer eritme veya metal 3 boyutlu baskı olarak da bilinir) CAD/CAM diş laboratuvarlarında giderek daha yaygın hale geliyor ve bu da prosesin verimliliğini giderek daha önemli hale getiriyor.