Gezinimi atla

Prob kalibrasyon teknolojileri

Bir Renishaw takım tezgahı temasla tetiklemeli probunu konfigüre etmeye yardımcı olan teknolojiler

Opti-Logic™

Opti-Logic, ışık palsları kullanarak bir Renishaw takım tezgahı probuna yeni Renishaw Probe Setup akıllı telefon uygulamasından veri iletme ve alma işlemidir.

Prob Setup uygulaması, prob ayarlarını gözden geçirmek ve konfigüre etmek veya bir radyo probunu bir RMI-Q veya RMI-QE arayüzü ile eşleştirmek için kullanılır. Basit menüler ve animasyonlar, Opti-Logic prosesinin başından sonuna kullanıcıya rehberlik eder.

Kolay kullanımlı Opti-Logic tekniği, özellikle birden fazla probun konfigürasyonunun aynı anda yapılması gerektiği durumlarda önemli kullanıcı avantajları sağlar.

Opti-Logic, yeni QE serisi radyo takım tezgahı probları tarafından desteklenir.

Trigger Logic™

Trigger Logic, bir probu belirli bir uygulamaya uyacak şekilde konfigüre etme yöntemidir. Trigger Logic, pili proba takarak ve kullanıcıyı çeşitli konfigürasyon menüleri ve seçenekleri arasında sistematik olarak yönlendirmeye yönelik bir dizi prob ucu sapması (tetikleme) takip edilerek etkinleştirilir.

Renishaw Probe Setup uygulaması, Trigger Logic prosesi boyunca kullanıcıyı yönlendiren anlaşılır, adım adım, görsel talimatlar sağlayarak süreci sadeleştirir.

Trigger Logic ayrıca bir radyo probunu bir RMI-Q/RMI-QE arayüzü ile eşleştirmek veya mevcut prob ayarlarını gözden geçirmek için de kullanılabilir.

ReniKey

ReniKey yazılımı, bir RMI-Q/RMI-QE arayüzü ile bir Renishaw radyo probu arasındaki eşleştirme prosesini sadeleştirmek için tasarlanmıştır.

ReniKey yazılımı, bir radyo probunu ilgili arayüz ile eşleştirirken takım tezgahının yeniden başlatılması gerekliliğini ortadan kaldırır ve birden fazla radyo probunu tek bir RMI-Q/RMI-QE arayüzü ile eşleştirmeye yönelik kolay bir çözüm sunar.

ReniKey yazılımı (Renishaw parça no. A-5687-5000) yerel Renishaw distribütör/ofisinizde mevcuttur. Bu tek yazılımı kiti çok sayıda popüler CNC takım tezgahı kontrolörü için kontrolöre özel ReniKey makro programları sağlar.