Gezinimi atla

Şirket sorumluluğu

İlham veren bir işveren ve sorumlu bir işletme olmayı hedefliyoruz ve dünya geneline yayılmış Renishaw camiası üzerindeki etkimizin farkındayız.

Herkes için güvenli ve sürdürülebilir bir gelecek yaratmaya yönelik yatırımlar yaparken, yıllardır gerçekleştirmekte olduğumuz CR faaliyetlerimiz bize üstüne çıkabileceğimiz sağlam bir temel sağladı.

Şirket sorumluluğuna (CR) yaklaşımımız

Yaptığımız her şeyin merkezinde Yarını Birlikte Şekillendirme amacımız yatıyor. Uzun vadeli stratejik gelişimimizi destekleyen güçlü bir yönetim çerçevesine sahip olmak, amacımıza ulaşmamız, işimizi desteklememiz ve tüm paydaşlarımıza fayda sağlamamız için kritik öneme sahiptir.

Çalışanlar

Çalışanlarımızı cezbetmek, bünyemizde tutmak ve motive etmek başarımız için hayati önem taşıyor. Böylelikle işimizde doğru becerilere ve bilgiye sahip oluyoruz. Ayrıca, çalışanlarımızın sağlık ve iyilikleri açısından nasıl olduklarını bilmemiz ve çalışmaları için onlara güvenli bir ortam sağladığımızdan emin olmamız gerekiyor.

Müşteriler

Amacımıza ulaşmak için müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve karşılaştıkları zorlukları anlamamız çok önemlidir. Bu sayede üretim, bilim ve sağlık alanındaki kapasitelerini arttırmaları ve kendi sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmaları konularında müşterilerimizi destekleyebiliriz.

Tedarikçiler

Yüksek kaliteli, güvenli ve etik ham maddelerden oluşan sağlam bir tedarik zincirine sahip olmak, bir üretici olarak başarılı olmamız açısından önemlidir. Ayrıca, tedarikçilerimizle müşterilerimizin sürekli gelişen ihtiyaçlarını ve değişen taleplerini karşılamamıza yardımcı olmaya yönelik güçlü ilişkiler kurmamız gerekir.

Toplum

Sorumlu bir şekilde hareket etmek bizim için önemlidir ve faaliyet gösterdiğimiz yerlerde yaşayan toplum üzerinde olumlu bir etkimiz olduğundan emin olmak isteriz.

Hissedarlar

Azınlık hissedarlarımızın bize duyduğu güvenin farkındayız ve karşılığında uzun vadeli sürdürülebilir büyüme sağlamayı amaçlıyoruz.

Gezegenimiz

Kaynakların giderek azaldığı bir dünyada uzun vadeli değer sağlamak için işimizin çevre üzerindeki etkisini en aza indirmemiz gerekiyor.

FTSE4Good

FTSE4Good logosu

FTSE Russell (FTSE International Limited and Frank Russell Şirketinin ticari adı), Renishaw plc'nin FTSE4Good kriterlerine göre bağımsız olarak değerlendirildiğini ve FTSE4Good Endeks Serisinin bir bileşeni olma gerekliliklerini karşıladığını doğrulamaktadır. Global endeks sağlayıcı FTSE Russell tarafından oluşturulan FTSE4Good Endeks Serisi, güçlü Çevresel, Sosyal ve İdari (ESG) uygulamalar sergileyen şirketlerin performansını ölçmek için tasarlanmıştır. FTSE4Good endeksleri, sorumlu yatırım fonlarını ve diğer ürünleri oluşturmak ve değerlendirmek üzere çok çeşitli piyasa katılımcıları tarafından kullanılmaktadır.

CR politikalarımız ve beyanlarımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linklere tıklayın.

CR ekibi ile iletişime geçmek istiyorsanız, lütfen iletişim formunu doldurun.

İlgili belgeler