Gezinimi atla

Açıkça Konuş

Renishaw'ın bilgi uçurma hizmeti


Kim Açıkça Konuşabilir?

Hizmet, tam zamanlı, yarı zamanlı, sözleşmeli ve geçici çalışanlar ile stajyerler de dâhil olmak üzere Renishaw Grubundaki tüm çalışanlar ve eski çalışanlar tarafından kullanılabilir. Bu hizmet tedarikçiler, distribütörler, temsilciler, bayiler ve katılımcı iş ortakları da dâhil olmak üzere harici paydaşlara da açıktır.


Ne Zaman Açıkça Konuşulabilir?

Renishaw'un Davranış Kurallarını ihlal edebileceğini veya yasa dışı ya da etik olmayan bir şeyi gördüğünüzü veya duyduğunuzu düşündüğünüzde Açıkça Konuşmanız gerekmektedir. Ne zaman Açıkça Konuşmanız gerektiği ile ilgili örnekler için lütfen Açıkça Konuşma Politikasına bakın.


Nasıl Açıkça Konuşulur?

Günün 24 saati, haftanın 7 günü, yılın 365 günü, ücretsiz telefon numarasını kullanarak veya çevrim içi formu kullanarak (isterseniz gizli) bir bildirimde bulunabilirsiniz. Bu hizmet, dünya çapında etik ve uyum raporlama hizmetleri sağlayıcısı olan NAVEX Global tarafından sunulmaktadır.

Bu hizmete herhangi bir yerden https://renishaw.ethicspoint.com sitesini ziyaret ederek erişebilirsiniz.

NAVEX Global hizmetlerine bildirimde bulunamayan veya bulunmamayı tercih eden Renishaw çalışanları için alternatif bildirimde bulunma yöntemlerinin ayrıntıları Açıkça Konuşma Politikası kapsamında yer almaktadır.

Açıkça Konuşma Kare Kod


Bir bildirimde bulunmak veya bir bildirimi takip etmek için bu kare kodu mobil cihazınız ile tarayın.

İlgili belgeler