Gezinimi atla

Raman cihazınızı upgrade edin

Neden cihazınızı upgrade etmelisiniz?

Renishaw'un Raman sistemlerinin sunduğu benzersiz esneklik, çalışma ortamındaki çok sayıda seçenek, özellik ve aksesuarın upgrade edilmesine imkan verir Sisteminiz, ihtiyaçlarınız değiştikçe büyüyebilir ve uygulamalarınız ne kadar zorlu veya çeşitli olurlarsa olsunlar onlar için güvenilir bir çözüm sağlayabilir.

Yazılım

Renishaw, ilave beceriler sağlamaya yönelik yeni, heyecan verici özellikler ekleyerek WiRE™ yazılımını sürekli olarak geliştiriyor. En son WiRE sürümüne upgrade edin ve Raman sisteminize daha da fazla güç verin.

Kimyasal görüntüler oluşturma

inVia konfokal Raman mikroskobu, çeşitli Raman görüntü oluşturma seçeneklerini destekler. Aradığınız konumsal bilgiyi sağlamak için numuneleriniz için en iyi yöntemi ekleyin.

Lazerler

inVia konfokal Raman mikroskobu, standart kinematik sistem taban plakasında üç adede kadar çok hatlı lazeri destekler ve hatta daha fazlasını ekleme kapasitesine sahiptir. Uygulamalarınız için en iyi lazerlere sahip olduğunuzdan emin olun.

Yüksek hızlı enkoder tablası

Motorlu HSES tablası, özellikle StreamLine hızlı harita çıkarma işlemleri için tasarlanmıştır ve son derece hassas numune pozisyonlandırma sağlar. Yeni ivme algoritmaları, tablayı tüm hareket aralığı boyunca hızlı, hassas ve tekrarlanabilir biçimde hareket ettirir.

Analiz etme işleminizi hızlandırmak ve en küçük öğeler için bile hassas numune pozisyonlandırma sağlamak için bir HSES ekleyin.

Filtreler

Renishaw standart filtrelerini çok yüksek optik verimlilik sağlamaları için ayarlar. Daha özellikli analizler (Eclipse filtrelerimizi kullanarak düşük dalga sayılı ölçümler yapmak gibi) yapmanız gerekiyorsa, kapsamlı filtre seçenekleri serimizden seçim yapın. Performance veya esneklikten ödün vermeden ilave filtreler ekleyebilirsiniz.

Aksesuar seçenekleri

Deneylerinizde size yardımcı olmaya yönelik çok sayıda aksesuar seçeneklerine sahibiz.

Mevcut upgrade ve aksesuar seçeneklerinden bir kaçını aşağıda görebilirsiniz. Lütfen bize özel gereksinimlerinizi anlatın, böylece size en iyi çözüm ile ilgili tavsiyede bulunabilelim.