Gezinimi atla

Renishaw ile bir başarı hikayesinde ön plana çıkın

Başarı hikayeleri, markanızı ve itibarınızı geniş bir kitleye kabul ettirmek ve güçlendirmek için harika bir yoldur. Bir Renishaw çözümünden faydalandıysanız ve deneyiminizi başkalarına göstermek istiyorsanız, bizi bilgilendirmenizi rica ederiz.

Müşteri görüşü

Bu başarı hikayesinin gerçekleşmesinde burada Renishaw ile birlikte çalışmak Metecno'daki ekip için olumlu bir deneyim oldu. İki şirket arasındaki iletişim muhteşemdi ve Renishaw tarafından önerilen doğru zaman çizelgeleri ve onların işbirliğine yönelik esnek ve dostane yaklaşımları sayesinde her şey plana uygun ilerledi.

Ortaya çıkan başarı hikayesinin içeriği tatmin ediciydi ve her iki şirketin de bu kadar iyi temsil edilmesinden çok memnunuz. Bunun bir KOBİ'nin büyük bir kuruluşla verimli bir şekilde nasıl işbirliği yapabileceğinin en iyi örneği olduğunu düşünüyoruz. Bu güçlü başarı hikayesini iyi bir şekilde kullanmaktan ve lider bir ölçüm sistemleri üreticisinin ürünlerini kullanmaktan gurur duyduğumuzu mümkün olduğunca çok kişiye anlatmaktan heyecan duyuyoruz. Bu süreçteki zorunlu fazladan çalışma için harcadığımız emeğin karşılığını fazlasıyla aldık ve Renishaw'un bu prosesinin eksiksiz olduğunu düşünüyoruz. Keşke diğer şirketlerle de işbirliği yapmak bu kadar kolay olsaydı.

Metecno Oy (Finlandiya)