Gezinimi atla

REVO® sistemi için RTP1 sıcaklık probu

Yeni RTP1 sıcaklık probu, parça üzerinde sıcaklık sensörlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır

5 eksenli CMM platformunda otomatik parça sıcaklığı ölçümü

Otomotiv uygulamaları üzerinde REVO sistemi için RTP1

RTP1 sıcaklık probu, bir CMM üzerinde parça sıcaklığı ölçümüne yönelik esnekliği önemli ölçüde arttırır. Bir parça veya parti ölçüm sıralamasının herhangi bir aşamasında başka bir REVO probuyla otomatik olarak değiştirilebilir. Bu özellik kullanıcıların bir parçanın ölçüm sırasındaki sıcaklığını veya bir ölçüm programı sırasında parça sıcaklığında ortaya çıkan değişimi otomatik olarak kaydetmelerine olanak tanır. Daha sonra parça kabul edilebilir bir sıcaklığa gelene kadar ölçümü duraklatmak mümkün olacaktır.

Prob, 5 °C ila 55 °C parça sıcaklığı aralığında çalışır, yerleşik bir maksimum hareket hızı koruma özelliğine sahiptir ve REVO kafasının sonsuz pozisyonlandırma becerisini kullanarak çoğu parça öğesi üzerine pozisyonlandırılabilir.

Ürün özellikleri


25 °C sıcaklık hassasiyeti0,5 °C
Parça sıcaklığı ölçüm aralığı5 °C - 55 °C
Sıcaklık ölçümü için tipik süre
< 10 saniye

Çevresel özellikleri


Çalışma sıcaklığı aralığı+10 °C - +40 °C (+50 °F - +104 °F)
Depolama sıcaklık aralığı-25 °C - +70 °C (-13 °F - +158 °F)
Çalışma nemi
% 0 - %80 (yoğuşmasız)
Depolama nemi
% 0 - %80 (yoğuşmasız)



RTP1 - sistem açıklaması

RCP TC-2 portu

RCP TC-2

RTP1 sıcaklık probu MRS2 değiştirme magazini ile tamamen uyumludur ve REVO sistemi için mevcut tüm diğer problarla otomatik değiştirilebilir.

Termal olarak kontrol edilen RCP TC-2 portu, RTP1 probunun çalışma sıcaklığında saklanmasını sağlar ve Renishaw'un MRS ve MRS2 magazin sistemleriyle uyumludur.

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.