Gezinimi atla

Takım tezgahı endüstrisi için baştan sona destek

Renishaw, CNC takım tezgahları, kullanıcıları ve üreticileri için metroloji cihazları, proses kontrol ekipmanları ve sistemleri üretmektedir.

CNC takım tezgahlarının performansını en üst seviyeye çıkarmak üzere tasarlanmış sistemler geliştiriyoruz. Ayarlama ve proses kontrol faaliyetlerinin otomatikleştirilmesi, tüm endüstriyel sektörlerde yüksek kaliteli, son derece verimli üretim sağlar.

Deneyimimiz, esnekliğimiz, bilgimiz ve takım tezgahı OEM'leriyle yakın çalışma ilişkilerimiz, en yeni ve hatta özel olarak tasarlanmış teknolojilerimizin yeni tezgah tasarımlarına kolayca entegre edilmesini sağlar. Bu teknolojiler, tezgahları olabilecek en iyi hale getirmek üzere yeni takım tezgahlarının üretimi ve devreye alınması sırasında da kullanılabilir.

Renishaw'un akıllı imalat teknolojilerinin entegrasyonu, bir CNC takım tezgahına ürün kullanım süresi boyunca değer katar. OEM'lerin değer önerilerini son kullanıcı müşterilerine göre farklılaştırmasına yardımcı olur.

Dijital teknolojiler, endüstriyel sektörü dönüştürerek bizim gibi üreticilerin veri güdümlü üretimi benimsemesini sağlamaktadır. Renishaw sistemleri, proseslerin nerelerde iyileştirilebileceğini belirlemeye ve sonuçta karlılığı en üst seviyeye çıkarmaya yönelik veriler toplar. Uçtan uca proses verileri toplama, üretim proseslerinin analizi ve iyileştirilmesine yönelik fikir verir. Proses hatalarını gerçekleşmeden önce tahmin edin, tanımlayın ve düzeltin.

Takım tezgahı tasarımı ve geliştirilmesi

Takım tezgahı tasarımı ve geliştirilmesi

Renishaw, yüksek performanslı takım tezgahlarının tasarımını ve geliştirilmesini desteklemeye yönelik geniş bir bilgi ve ürün yelpazesi sunmaktadır. Donanım ve yazılımımız, tezgahlarla kolayca entegre olarak tasarım sürecindeki karmaşıklığı azaltır. Takım tezgahı prob sistemlerimiz, her tip ve büyüklükteki tezgahlarla kullanıma uygundur.

Tezgah üzeri uygulamalar

Takım tezgahı üreticileri için proses kontrol teknolojileri

Takım tezgahı için bileşen üretimi fabrika görüntüsü

Yüksek performanslı CNC takım tezgahları, kullanım süresi boyunca yüksek performans sağlamak üzere hassas şekilde işlenmiş döküm ve diğer parçalar gerektirir. En yeni Renishaw teknolojilerinin tedarik zincirleri boyunca entegrasyonu, son derece verimli tezgahla işleme faaliyetleri sağlayarak, otomasyon ve verimliliğin artmasına imkan verir.

Çok sensörlü CMM sistemleri

Takım tezgahı montajı

Takım tezgahı yapımı ve montajı fabrika görüntüsü

Renishaw ekipmanı, çok çeşitli takım tezgahlarına entegre edilmesi kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle imalat prosesi basitleşir, daha hızlı, daha tutarlı ve kalifiye uzmanlara daha az bağımlı hale gelir. Birçok Renishaw sistemi, her tip CNC takım tezgahına uyan çoklu montaj veya iletişim seçeneği sunar.

FORTiS™ kapalı optik enkoderi

Takım tezgahları ve işleme hücrelerinin devreye alınması

Takım tezgahları ve işleme hücrelerinin devreye alınması fabrika görüntüsü

Endüstride yaygın olarak benimsenen tezgah kalibrasyonu ve performans değerlendirmesi takım tezgahı devreye alma ve kabul işlemlerinin kritik aşamalarıdır. Renishaw teknolojileri, fabrikada ve ardından teslimat sürecinin bir parçası olarak müşteri tesislerinde karşılaştırmalı değerlendirme yapılmasına izin verir.

Kalibrasyon ve optimizasyon sistemleri

Müşterilerin global olarak desteklenmesi

Tezgah atölyesi havadan görünümü

Takım tezgahı üretiminin teslimat öncesi aşamalarında kullanılan Renishaw teknolojileri ve teknikleri, uzun vadeli destek ve bakım hizmetinin bir parçasını oluşturur. Renishaw'da, müşterilerimize sunduğumuz destekten gurur duyarız. Dünya çapındaki ağımız, her zaman hizmete hazır olduğumuz anlamına gelir. Uzman ekibimiz size ve müşterilerinize özel çözümler sunmaya hazırdır.

Equator™ esnek mastar ile parça kontrolü sistemi

Sonraki adımlar

Karşıdan yüklemeler

İletişime geçin

Daha fazla bilgi edinmek isterseniz, uzmanlarımızdan biriyle konuşmak üzere bugün bizimle iletişime geçin.

Bizimle iletişime geçin