Gezinimi atla

Endüstriyel otomasyona yönelik robot teşhis sistemi

RCS T-90, Renishaw'un endüstriyel otomasyona yönelik robot teşhis sistemidir. Yetersiz robot performansının temel nedenlerini belirleyebilir. Sistemin önemli teşhis bilgilerini toplayan kapsamlı testleri nasıl sağladığını keşfedin.

RCS T-90 neler yapar?

RCS T-90, robotların bakımı ve performans kontrolleri için gelişmiş kalibrasyon olanakları ve teşhis testleri sağlar. RCS T-90, üç ballbardan oluşan bir tripod konfigürasyonudur. Çeşitli testleri gerçekleştirmek üzere RCS Software Suite ile birlikte kullanılır.

RCS T-90 hakkında soru sorun

Çalışan bir robot hücresine takılmış olan RCS T-90, Renishaw'un endüstriyel otomasyona yönelik robotik teşhis sistemi.

RCS T-90 robot teşhis sistemini daha iyi anlayın

Endüstriyel otomasyon ürünleri ve yazılımı, sisteminizle ilgili kritik teşhis bilgilerini toplamanıza ve uygulamanıza olanak tanır.

RCS T-90'ın avantajlarını öğrenin

RCS T-90, kaydedilmiş bağlantı ofsetlerdeki herhangi bir sapmayı hızlı bir şekilde belirlemeye yönelik özel testler sunar. Bu testler yanlış bağlantı açılarından kaynaklanan hataları sıfırlayarak robotun doğrudan yerinde düzeltilmesine olanak tanır. Bu durum bir takım otomasyon avantajları sağlar:

Turuncu renkli bir saat ve üç madeni para tutan el simgesi


Zamandan ve paradan tasarruf edin

Robot performansındaki bozulmayı kaydederek, planlanmamış durma sürelerini en aza indirebilir.

Turuncu renkli hedef simgesi


Basit, izlenebilir servis

Programların minimum düzeyde yeniden öğretilmesine ve hücrelerin tamamının konumlar arasında sorunsuz transferine izin verir.

Turuncu renkli üç kişi simgesi.


Kolay kullanımlı

Yol gösterici robot yazılımımızla çalışan RCS T-90 testleri standart hale getirir. Böylelikle ürün herhangi bir robot operatörü tarafından kullanılabilir.

Turuncu Renkli Parçacık Dalga Grafiği

RCS T-90 Sıklıkla Sorular Sorular (SSS)

Ne tür robotların RCS T-90 ile kullanımı desteklenmektedir?

Desteklenen robot kitaplığımız gün geçtikçe büyüyor. Şu anda dört ana robot üreticisinin altı eksenli endüstriyel robotlarını destekliyoruz: Bunlar Fanuc, Kuka, ABB ve Yaskawa tarafından üretilen çok sayıda kontrolör ve robot modelini içermektedir.

Yeni gelişmeler ve desteklenen robotlar hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki soru formunu doldurun.

Yeni sıfır pozisyonu bağlantının mekanik sıfır pozisyonundan nasıl farklı oluyor?

Mekanik bağlantılar için sıfır pozisyonu zamanla bozulabilir ve artık güvenilir olmayabilir. Birçok müşteri, dahili kullanım için bir referans hattı oluşturmaktan yararlanır. Ayrıca bu hat hücre müşteri konumuna taşındığında da yardımcı olur.

Robot hücremi otomatik olarak ilk haline geri döndürebilir miyim?

RCS L-90 ve T-90, sahada kullanılmak üzere takım kiti ürünleri olarak tasarlanmıştır. Endüstriyel otomasyona yönelik prob ile ölçüm çözümlerimizi keşfedin. Metrolojinin kalıcı olarak hücre içine dahil edilmesine imkan verirler. Bu sayede eğilimleri izlememiz ve çarpışmalardan sonra robotu otomatik olarak ilk haline döndürmemiz mümkündür.

Karşıdan yüklemeler

 

RCS T-90 hakkında soru sorun

Satın alma seçenekleri veya RCS T-90 hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki formu doldurun.