Gezinimi atla

Equator™ mastar ile parça kontrolü yazılımı

Atölyedeki operatör, programlama mühendisi ve otomasyon entegratörü için Equator™mastar ile parça kontrolü yazılımı. Artık üçüncü parti programlama yazılımı sağlayıcılarıyla uyumludur.

Kolay kullanım, kolay programlama

Equator sistemlerinin iki farklı seviyede MODUS™ yazılımı mevcuttur; imalat mühendislerinin MODUS programları oluşturmaları için kullanabilecekleri programlanabilir bir sürümü ve daha düşük bir fiyata satılan, bu MODUS programlarının yürütülmesine imkan veren, ama operatörlerin değişiklik yapmalarını engelleyen atölye sistemi sürümü. Artık Equator mastar ile parça kontrolü sistemleri üçüncü partiler tarafından sağlanan birçok programlama seçeneğiyle piyasada mevcuttur.

Atölyedeki operatörler, MODUS Equator sistemlerini kullanırken tüm MODUS Equator mastarlarda bulunan kullanıcı dostu Renishaw Organiser yazılımını kullanarak programları seçer ve çalıştırırlar. MODUS Equator sistemleri, basit sağlam/hurda, Proses İzleme içinde daha detaylı bir görünüm veya takım tezgahı ofsetlerini güncellemek için otomatik veri yakalama dahil olmak üzere, çeşitli raporlama seçeneklerine sahiptir. MODUS Equator sistemlerine sahip otomatik hücreler EZ-IO otomasyon yazılımı ile kolaylıkla konfigüre edilebilir.

Lisans alma

Bir MODUS Equator Kontrolörün lisansı program kilitleri (dongle) kullanılarak kontrol edilir. Söz konusu program kilitleri Equator sistemin bir atölye sisteminden programlanabilir bir sisteme yükseltilmesine imkan verir. Bu, atölyede tüm programlama fonksiyonlarını etkinleştirme ihtiyacı duyan, ancak günlük işlemler üzerinde kontrolü elinde tutması gereken, üretim mühendislerine esneklik sağlar.