Gezinimi atla

Kameralı ölçüm sistemlerine yönelik metroloji fikstürleri

Renishaw’un kameralı ölçüm sistemlerine yönelik fikstürleri ve akrilik taban plakaları, kameralı ölçüm sisteminizden ve çoklu sensörlü tezgahlarınızdan iş parçasının net, açık bir görüntüsünü almanız için arkadan gelen ışığa izin verir. Tezgahınızın kameralı ölçüm kapasitesini arttırmanız konusunda size nasıl destek olabileceğimizi öğrenin.

Kameralı ölçüm sistemlerine yönelik fikstürler

Kameralı ölçüm tezgahınızı, kameralı ölçüm fikstürleri, Quickload™ köşeleri ve çizilmez akrilik taban plakaları içeren serimiz ile tamamlayın.

İş parçasını fikstürle net bir şekilde görülecek biçimde bağlama

Keyence, Micro-Vu, Mitutoyo, Nikon, Optik Mastarla Parça Ölçme Ürünleri ve ZEISS sistemlerine yönelik Renishaw kameralı ölçüm fikstürleri, kameralı ölçüm sisteminizde ölçüm yapmak üzere her boyut, şekil veya parça türü için tekrarlanabilirlik ve güvenli iş parçası tutuşu sağlar. İş parçasının net bir şekilde görülmesini sağlarken, en küçük iş parçalarını bile çeşitli şekillerde tutar.

Çok yönlü
Renishaw, en küçük iş parçalarını bile tutacak şekilde tasarlanmış, herhangi bir kritik öğeyi engellemeden maksimum görünürlüğe ve prob erişimine izin veren geniş bir modüler metroloji fikstür bileşenleri serisine sahiptir.

Ölçüm süresini kısaltın
İş parçalarınızı birden fazla plaka üzerinde ayarlayarak, onları saniyeler içinde tezgah üzerinde veya dışında değiştirebilirsiniz. Bu durum fikstür ayarları sırasında yaşanan duruş sürelerini en aza indirir. Daha da fazla esneklik sağlamak için Quickload köşeleri üzerinde hem modüler, hem de müşteriye özel hazırlanmış plakalar kullanılabilir.

Kolay görüntüleme için tasarlandı
QuickLoad köşesinin kenarlarında tırtıklar bulunur. İş parçaları, çevrelerinde tam erişime imkan veren Renishaw fikstürle bağlama bileşenleri kullanılarak, doğrudan bu tırtıklara monte edildiklerinde kolaylıkla denetlenebilir.

Çoğaltılabilir ayarlar
Birbiriyle aynı fikstür bağlama ayarları, prosesteki değişiklikleri ortadan kaldırarak, ölçümün tekrarlanabilirliğini sağlamak açısından önem taşımaktadır. Ayarlar, alfanumerik olarak etiketlenmiş taban plakalarımız ve etiketlenmiş fikstürle bağlama bileşenlerimiz kullanılarak doğru bir şekilde belgelenebilir ve çoğaltılabilir.

Bir kameralı ölçüm tezgahı üzerinde iş parçası bağlamak için bir Quickload köşesi, bir taban plakası ve bir fikstür kiti gerekir. Fikstürle bağlayacağınız iş parçalarının türü, tezgahınız ve uygulamanız hangi kiti seçeceğinizi belirleyecektir. Fikstürle bağlanan iş parçasının yapısına bağlı olarak ek bileşenler de gerekebilir.

Nasıl satın alabilirim?

7/24 sipariş vermek için Çevrim içi mağazamızı kullanın. Kameralı ölçüm fikstürlerimizin hızlı teslimatından yararlanmak için çevrim içi alışveriş yapın

Çevrim içi satın alın

Nasıl sipariş vereceksiniz

Satın almak için, yerel satış ekibinizle görüşmek üzere bir iletişim formu gönderin.

Alternatif olarak, çeşitli takım tezgahı prob ile ölçüm sistemlerini ve aksesuarlarını Çevrim içi mağazamızdan 7/24 satın alabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin Çevrim içi mağaza

Kameralı sistemler için hızlı yükleme köşeli (QLC) fikstür ile parça ayarı

Modüler ve müşteriye özel hazırlanan fikstürler serimizin hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları ile denetim prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebileceğini unutmayın. Renishaw fikstürleri, fikstürle bağlama gereksinimleriniz için eksiksiz bir çözüm sağlayabilir.

Fikstürle bağlama QuickLoad köşeleri ile sadeleştirildi

Renishaw QuickLoad köşe fikstürü, tekrarlanabilirliği garanti etmek ve kameralı ölçüm sisteminizde ölçüm yapmak üzere her boyut, şekil veya türde iş parçası için güvenli tutuş sağlamak üzere tasarlanmıştır. İş parçasının net bir şekilde görülmesini sağlarken, en küçük iş parçalarını bile çeşitli şekillerde tutar.

Neden bir QuickLoad köşesi kullanmalısınız?

  • Hızlı ayırma magnetlerini kullanarak plakaları saniyeler içerisinde yükleyin ve çıkarın
  • Tekrarlanabilir ayarlama sağlayan montaj delikleri kullanılarak kameralı ölçüm tezgahına kolayca sabitlenebilir
  • Çoklu kullanıcılar için idealdir
  • Zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak özel alt plakalar mevcuttur
  • Hem modüler hem de müşteriye özel hazırlanmış esnek plakalar
  • Etiketlenmiş bileşenlere ve alfanumerik plakalara sahip bir QuickLoad köşesi kullanırken tekrarlanabilirliği ve çoğaltılabilirliği en üst seviyeye çıkarın
  • Kısa geri ödeme süresi
OGP QuickLoad köşesi
QuickLoad™ kameralı köşe ölçüm fikstürü ayarı
Hızlı yükleme köşesi üzerinde birden fazla parça ayarı

Fikstür ayarı

Adım 1: Bir QuickLoad köşesi seçin

Quickload köşeleri, her biri belirli kameralı ölçüm tezgahı modeline uyacak şekilde tasarlanmış çoklu form faktöründe gelir. Kameralı ölçüm tezgahınızın sol alt köşesinde yer alan montaj deliklerine takılmak için tasarlanmıştır. Montaj delikleri, doğru boyut ve uygun montajı garantilemek amacıyla, en büyük kameralı ölçüm sistemi markaları için açılmıştır.

QuickLoad köşesinin kenarları tırtıklıdır, böylelikle iş parçaları doğrudan onun üzerine monte edilebilir ve hızlı ve kolay denetim için Renishaw M4, M6 veya 1/4-20 fikstür bileşenleri ile takılabilir.

Adım 2: Bir taban plakası seçin

Renishaw akrilik taban plakaları, QuickLoad köşesi içerisinde mıknatıslara hassas bir şekilde yerleşen girintili çelik pimler içerirler. Bu plakaların tezgaha hızlı, kolay ve tekrarlanabilir bir şekilde yüklenmesine ve boşaltılmasına imkan verir. Seçim yapabileceğiniz iki taban plakası seçeneği vardır:

  • Çok delikli: mümkün olan en çok iş parçasının, plakanın merkezinde açık bir alanla, bir kerede ayarlanması ve kontrolü için daha fazla esneklik sağlar.
  • Çok pencereli: küçük iş parçalarının en iyi şekilde görüntülenmesi için daha fazla pencerelidir.

Adım 3: Bir bileşen seti seçin

Renishaw kameralı ölçüm fikstürleri, önceden konfigüre edilmiş setler halinde satın alınabilir. Bir set, demir veya demir olmayan küçük karmaşık iş parçalarını tutmak üzere tasarlanmış bir dizi bileşenden oluşur.

Kameralı ölçüm bileşenleri setlerimiz, çok sayıda uygulama ile uyumluluk sağlayan uygun bir M4 dişli boyutunda gelir.


Çevrim içi satın alın

Adım 4: İlave bileşenleri seçin

İlave kameralı ölçüm bileşenleri ayrı olarak satın alınabilir ve önceden konfigüre edilmiş bileşen setiyle birlikte kullanılabilir. Fikstürle bağlama bileşenleri kolaylıkla ayarlanabilir ve hasar görme veya bozulmayı engellemek amacıyla bileşenleri minimum kuvvet ile sıkıca tutması için tasarlanmıştır. Geniş kapsamlı bileşenler serisi, bir fikstürü ayarlarken denetim amacıyla açık prob yolu garanti etmek için esneklik sağlar.

Aradığınız şeyi bulamadınız mı?

Özel QuickLoad™ köşeleri veya değiştirilebilir kameralı ölçüm fikstürleri dahil olmak üzere, kameralı ölçüm ayarlarınız için isteğe özel çözümler sağlayabiliriz.

Müşteriye özel talep formu

İlave kaynaklar

Satış ekibimizle bugün iletişime geçin

Daha fazla bilgi edinmek ve bir uzmanla konuşmak için yerel ofisinizle iletişime geçin.