Gezinimi atla

Her marka CMM için upgrade olanağı

Hexagon ve Zeiss dahil olmak üzere, tüm markalardaki CMM müşterileri için, doğrudan Renishaw tarafından sağlanan servis ve destek güvencesi ile birlikte, her açıdan ileri teknolojiye sahip tam bir çözüm.

Tüm CMM markaları için bir çözüm

Renishaw retrofit, tüm markalardaki CMM kullanıcılarına, en son teknolojiye erişim imkanı ile birlikte doğrudan üreticiden sağlanan global servis ve destek güvencesi verir.

Artan verimlilik, azalan denetleme süreleri ve ölçüm işlemlerinin daha otomatik bir şekilde gerçekleştirilebilmesinin sağladığı çalışma avantajları, tüm CMM kullanıcılarının hizmetindedir. Bir retrofit kullanıcıların tezgah yapılarını kullanmaya devam etmelerine imkan verir, ölçüm sisteminin kritik elemanlarını upgrade etmek ise metroloji performansını belirgin ölçüde arttırır.

CMM'lerinizin gizli potansiyellerini açığa çıkarın

Mevcut CMM’lerin en son model yazılım, kontrolör ve sensör teknolojilerinin retrofitleri ile performanslarının ve ölçüm becerilerinin iyileştirilmesine yönelik fırsatları anlatan teknik açıklamayı okuyun.

  • Teknik açıklama:  CMM‘lerinizin gizli potansiyellerini ortaya çıkarın

    İmalat ile uğraşan tüm işyerleri için, proseslerin kontrol edilmesini ve ürünlerin doğrulanmasını sağlayan ölçüm çok önemlidir. Ama eski model koordinat ölçüm tezgahları (CMM’ler), eğer değişen ölçüm ihtiyaçlarını karşılayamazlarsa, üretimde darboğaz haline gelebilirler. Sensör, metroloji yazılımı ve kontrolör teknolojisindeki gelişmeler şimdi CADsürücülü programlamanın tüm avantajlarından faydalanırken, daha çok hassasiyet, daha hızlı ölçüm, daha fazla otomasyon ve yeni beceriler sağlayarak, mevcut CMM’lerin geliştirilmesi için fırsat tanıyor. Günümüzün ekonomik ortamında, ürünlerin sürümlerini yükseltmek hem ekonomik, hem de ekolojik açıdan bir gereklilik.

5 eksenli ölçüm sistemleri

Bir retrofit, Renishaw'un yüksek performanslı 5 eksenli ölçüm sistemleri olan, REVO® ve PH20™ sistemlerini, tüm CMM markalarının kullanıcıları için erişilebilir hale getirir. 5 eksenli ölçüm teknolojisi, klasik CMM ölçüm metotlarının aksine, son derece yüksek ölçüm hızlarındaki dinamik hataları en aza indirmek için, CMM ve kafa eksenlerinin eş zamanlı hareketini kullanır.

ISO 17025 standardına sahip olan REVO retrofit, tek bir CMM üzerinde %70'e varan çevrim süresi tasarrufu, temassız ölçüm ve yüzey pürüzlülüğü analizi sağlar.

PH20, genellikle verimlilikte 3 kat artış sağlayarak, 5 eksenli ölçümün avantajlarını temasla tetiklemeli uygulamalara getirir.

Renishaw'dan ve onaylı kurulumculardan temin edebilirsiniz

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.

Ürün bilgisi