Gezinimi atla

Tezgah teşhisi ve koruyucu bakım

Gün doğumunda bir XI Squadron Typhoon, Akrotiri, Kıbrıs © BAE Systems

Renishaw ballbar teşhis özelliğinin yardımıyla, güçlü bir CNC takım tezgahı hayata döndürüldü ve BAE Systems, atölye üretkenliği ve kalite kontrol uygunluğunda önemli iyileştirmelerden yararlandı.

BAE Systems (İngiltere)

QC20-W ballbar sistemi

Ballbar testi, CNC takım tezgahlarının pozisyonlandırma performansının uluslararası standartlara göre basit ve hızlı şekilde kontrolünü sağlamaktadır. Ayrıca kullanıcıların kendi tezgahlarının performansını karşılaştırma ve izlemelerine ve bakım gerektiren problemleri ve onları oluşturan hata kaynaklarını kolayca teşhis etmelerine imkan vermektedir.

3 Boyutlu tarama ile performans kontrolü

3 Boyutlu tarama uygulaması ile performans kontrolü takım tezgahının performans doğrulamasını bir dakikadan kısa sürede vererek, yetersiz tezgah durumunun neden olduğu hurdayı engeller. Test bir CNC tezgah ile işleme çevrimine entegre edilebilir, böylece işlemeden önce tezgahın performansına güven duyulmasını sağlar.

AxiSet™ Check-Up

Çok eksenli takım tezgahları için hızlı, otomatik performans kontrolü yapar. AxiSet Check-Up, döner eksenlerin performansını analiz etmek ve yanlış tezgah ayarı, çarpışmalar veya aşınmalar nedeniyle ortaya çıkan problemleri tanımlamak için, kolay ve güvenilir bir proses sunar.