Gezinimi atla

TCR20 ve TCR20-R

PH20 ile kullanıma yönelik modül magazinler hızlı ve tekrarlanabilir takım değiştirme ve uç düzeltme sağlar.

TCR20 magazinleri modülleri hızlı otomatik değiştirme için güvenli bir şekilde depolar ve temas yüzeylerini tezgahın çalışma alanı içerisinde bulunan havadan taşınan her türlü kirleticiden korur.

TCR20 magazinleri bir PH20 sistemi ile kullanılmaları için TP20 modülleri serisinin tamamını taşıyabilir ve bir dizi modül ve prob ucu kombinasyonunu barındırabilir.

Magazin düzeneğinin merkezinde yer alan entegre uç sıfırlama şahit numunesi, ölçüm ve uç düzeltme prosedürü gerçekleştirilirken çevrim süresini azaltır. Belirli uygulamalar için en yüksek seviyede mutlak hassasiyet gerektiğinde uç düzeltme işlemi anahtardır. Bir takım değiştirme işleminin ardından kalan her türlü değişikliği kompanse eder ve PH20'den pazara öncülük eden bir seviyede hassasiyet sağlar.

Kurulumu çeşitli uygulamalara göre optimize etmek üzere iki seçenek mevcuttur; TCR20 bacağa monte magazin ve yeni TCR20-R raya monte versiyonu.

TCR20
TCR20-R

TCR20 teknik özellikleri

Genişlik

200 mm

Derinlik

57 mm

Taban çapı

50 mm
 

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.