Gezinimi atla

Takım tezgahı uygulamaları

Müşterilerimiz için sistemlerimizin kurulmasını, konfigüre edilmesini, kullanılmasını ve bakımını daha da kolaylaştıran, bir dizi takım tezgahı uygulaması geliştirdik.

Akıllı telefon uygulamaları bilgiyi kullanıcının parmak ucuna basit, uygun bir formatta getirir. Dünya çapında çok sayıda dilde mevcut olan ücretsiz uygulamalarımız yeni ve daha az tecrübeli kullanıcılar için mükemmeldir.

Tezgah üzeri uygulamalar çok sayıda CNC kontrolüne sorunsuz biçimde entegre edilebilir. Uygulamalar bir Mircosoft® Windows®-tabanlı CNC kontrolüne veya Ethernet aracılığıyla kontrole bağlanan bir Windows tablete kurulur.

Akıllı telefon uygulamaları ve tezgah üzeri uygulamalar, dokunmatik kullanımları ve yol gösterici tasarımları ile takım tezgahı probu kullanıcılarına önemli avantajlar sağlar.

Akıllı telefon uygulamaları

Mobil teknolojinin - akıllı telefonlar ve tabletler - ve onlarla ilgili uygulamaların kullanımı günlük eğlence hayatının bir parçası olarak iyice yerleşti. Bu uygulamaların çok sayıda çalışma ortamında nasıl destek verebileceğinin farkına vararak, takım tezgahı prob ile ölçüm donanımımızın kullanıcıları için bir dizi akıllı telefon uygulaması geliştirdik.

Trigger Logic uygulaması logosu



Probe Setup uygulaması

Probe Setup uygulaması kullanıcılara Renishaw prob ayarlarını, klasik yazılı talimatları izleyerek gerçekleştirilenden, daha hızlı ve daha kolay biçimde düzenlemeleri için sadeleştirilmiş bir metot sağlar.

Özellikler ve faydalar:
  • Hem optik, hem de radyo problarla, takım ölçme probları dahil, kullanım için uygundur
  • Yeni Opti-Logic™ teknolojisi, prob ayarlarını bir akıllı telefondan bir takım tezgahı probuna göndermek ve almak için ışık palsları kullanarak konfigürasyon prosesini sadeleştirir.
  • Radyo problarının ilgili arayüzlerini edinmek ve onları radyo probları ile eşleştirmek için kullanılabilir
  • Yardım metni, görüntüler ve animasyonlar daha fazla destek sağlar.
Uygulama mağazası ikonu Google play ikonu Tencent ve Huawei aracılığıyla Çin’de de mevcuttur.
GoProbeAppIcon_Android_512x512

GoProbe uygulaması

GoProbe uygulaması sadece bir kaç hızlı tıklama ile bir prob ile ölçüm rutini oluşturur. Sadece gerekli programı seçin ve veri giriş alanlarını doldurun. Sonuç, CNC kontrolüne girilen, tek satırlık bir komuttur.

Özellikler ve faydalar:

  • Sadece bir kaç hızlı tıklama ile GoProbe teknolojisi tarafından kullanılan tek satırlık komutu oluşturur.
  • Yardım metni, görüntüler ve animasyonlar daha fazla destek sağlar.
  • Çok sayıda CNC kontrollerini destekler

Uygulama mağazası ikonu Google play ikonu
Tencent ve Huawei aracılığıyla Çin’de de mevcuttur.

NC4 Uygulaması logosu

NC4 uygulaması

NC4 uygulaması, NC4 temassız takım ölçme probu serisini konfigüre etme ve destekleme işlemlerini sadeleştirir. Bu uygulama ile mühendisler, parmaklarının ucunda bakım ve sorun giderme işlemleri için tek bir referans noktasına sahip olurlar.

Özellikler ve faydalar:

  • NC4 sistemini konfigüre etmeleri için kurulum mühendislerine yardımcı olacak talimatlar
  • Yaygın bakım işlemlerini açıkça anlatan animasyonlar
  • Sorun giderme prosedürlerini adım adım gösteren net talimatlar

Uygulama mağazası ikonu Google play ikonu
Tencent ve Huawei aracılığıyla Çin’de de mevcuttur.

HP kolları uygulaması ikonu

HP kolları uygulaması

HP kolları uygulaması, Renishaw’un yüksek hassasiyetli takım ölçme kolları serisi ile kullanım için mühendislere interaktif bir destek uygulaması sağlar. Uygulama, takip etmesi kolay animasyon ve adım adım talimatlar ile konfigürasyon, bakım ve sorun giderme görevlerini basitleştirir.

Özellikler ve faydalar:

  • HPMA, HPPA ve HPRA yüksek hassasiyetli takım ölçme kollarını destekler
  • Takip etmesi kolay animasyonlar ve adım adım talimatlar
  • Kol ve RP3 için konfigürasyon, bakım ve sorun giderme görevlerini içerir

Uygulama mağazası ikonu Google play ikonu
Tencent ve Huawei aracılığıyla Çin’de de mevcuttur.

Tezgah üzeri CNC uygulamaları

Üretim çevreleri hızlı bir biçimde gelişiyor ve takım tezgahları için Microsoft® Windows®-tabanlı kontroller sıradan bir hale geliyor.

Bu dokunmatik ekranlı kontroller bize takım tezgahı prob ile ölçüm fonksiyonelliğini destekleyen tezgah üzeri uygulamaları geliştirmemiz için mükemmel bir platform sağladı.

Set_and_Inspect_logo

Set and Inspect

Set and Inspect kullanımı kolay bir prob ile ölçüm çözümüne ihtiyaç duyan müşteriler için, basit, yol gösterici, tezgah üzeri prob ile ölçüm uygulamasıdır. Uygulamaya entegre edilmiş yardım fonksiyonu kullanıcının, ister manüel çalıştırılsın, ister tek program veya tamamen otomatik prob ile ölçüm programları olsun, kolayca prob ile ölçüm rutinleri oluşturmasına yardım eder.

Özellikler ve faydalar:

  • Minimum eğitim ve ürün dokümantasyonu gerektirir
  • Tezgah kodunu otomatik olarak üretir
  • Parça sıfırlama, ölçüm ve takım ölçme programlarını destekler
Rapor Modülü uygulaması logosu

Reporter (Rapor Modülü)

Rapor Modülü (Reporter) bileşen ölçüm verilerini hızlı ve kolay bir şekilde görüntülemek için tasarlanmış tamamlayıcı bir uygulamadır. Set and Inspect tarafından oluşturulmuş programlardan alınanların, yanı sıra Inspection Plus ölçüm rutinlerinden alınan ölçüm sonuçlarını görüntüleyebilir.

Özellikler ve faydalar:

  • Tezgahtaki sağlam ve hurda ölçüm verilerini hızlıca görüntüleme
  • Prob ile ölçülen her bir parça için ölçüm eğilimlerini gösterir
  • Sonuçlar, parça ölçüldükçe, canlı olarak görüntülenebilir

Windows tabanlı bir CNC tezgaha sahip olmayan kullanıcılar için Set and Inspect ve Reporter bir Windows Tablete kurulabilir ve bir Ethernet bağlantısı aracılığıyla CNC tezgaha bağlanabilir. Şimdi öğrenin!

Set and Inspect üretim prosesinde gelişmeler sağlar

Müşterilerimizin üretim proseslerini sadeleştirmek amacıyla takım tezgahı uygulamaları serimizi nasıl kullandıklarını öğrenin.

Yeni Hartrol Plus kontrolör tezgahlarımızın kullanımını kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Set and Inspect, grafik kullanıcı arayüzü operatörlerin takım tezgahı prob ile ölçüm rutinlerini kolayca programlayabilmeleri anlamına geldiğinden dolayı, mükemmel bir ilavedir.

Hartford (Tayvan)

Android ve Google Play Google Inc.'nin ticari markalarıdır.
Apple ve Apple logosu, Apple Inc.'nin A.B.D. ve diğer ülkelerde kayıtlı olan ticari markalarıdır. App Store, Apple Inc.’nin A.B.D. ve diğer ülkelerde kayıtlı bir hizmet markasıdır.