Gezinimi atla

Proses kontrolüne yönelik akıllı imalat teknolojileri

GM Enterprise operatörü Renishaw tezgah üzeri GUI kullanıyor

Bizimki gibi küçük bir şirket için, takım tezgahı problarının maliyeti kesinlikle önemsiz değildir ve operatörlerimizin çoğu, insan hatası nedeniyle onlara zarar vermekten endişe duyar. GUI'nin yol gösterici, kullanımı kolay yapısının koruma ayarıyla birleşmesi ile bu endişeler artık tarih oldu.

GM Enterprise (Tayvan)

Otomatik tezgah ile işleme için prob ile ölçüm sistemleri

Renishaw; takım ölçme, kırık takım tespiti, parça ayarı, program içi mastarlama ve parçaların ilk kontrolü için, otomatik ofset güncellemeli çözümler sunar. Prob ile ölçüm, takım tezgahlarında verimliliği, kaliteyi, kapasiteyi ve hassasiyeti en üst seviyeye çıkarmak için, var olan en iyi uygulamadır. Modern CNC kontrollerine eklenmiş olan standart programlar, probla işleme çevrimlerinin talaş kaldırma ve kullanılacak diğer takımlara entegrasyonunu basitleştirir. Bir CAD arayüzü ile birleştirilmiş olan bu programlar ölçüm fonksiyonlarının simülasyonunu kolaylaştırır.

Tezgah teşhisi ve koruyucu bakım

Bilinen ve tekrarlanabilir bir proses kapasite seviyesi elde etmek için tezgah performans ölçümü ve teşhisi gereklidir. Renishaw’un lazer interferometre ve ballbar ölçüm sistemleri takım tezgahlarının, koordinat ölçüm tezgahlarının (CMM'ler) ve diğer kritik pozisyonlandırma özelliğine sahip hareketli sistemlerin statik ve dinamik performansını değerlendirir, izler ve geliştirir.

Renishaw imalat verileri platformu

Üreticilerin proseslerini otomatik hale getirmelerine ve fabrikalarının üretkenliğini artırmalarına yardımcı olmak konusunda verilerin ve bağlanabilirliliğin ne kadar önemli olduğunu keşfedin.

Renishaw ürünleri ile 45 yılı aşkın bir süredir CNC imalat endüstrisinde otomasyon ve proses kontrolünü desteklemektedir. Öğrendiklerimizi artık sürekli olarak daha sıkı toleranslar ve minimum insan - müdahalesi ile yüksek performans parçaları üreten müşterilerimizle paylaştık.

Takım tezgahlarında 3 boyutlu tarama

Hızlı parça ayarı ve tezgah işlemleri proses kontrolü için yeni nesil yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli prob ile ölçüm sistemleri. SPRINT™ teknolojisine sahip prob ile ölçüm sistemleri, OSP60 probunun içerisindeki benzersiz 3 boyutlu sensör teknolojisi ile CNC takım tezgahlarına olağanüstü, yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli prob ile ölçüm sağlarlar.

Atölye ortamında proses kontrolü için üretim noktasına yakın mastar ile parça kontrolü

Proses kontrolü, ofsetleri doğrudan takım tezgahı kontrollerinde güncellemek için, Equator™ mastar ile parça kontrolü verilerini kullanan kapalı devre geri bildirimi ile gerçekleştirilir. Equator mastardan alınan veriler, örneğin takım aşınması ve termal sapma gibi, proses kararsızlığının yaygın nedenlerini kompanse ederek, ofsetlerin tekrarlanabilir ve güvenilir bir şekilde güncellenmesi için kullanılabilir.