Gezinimi atla

Riski en aza indirmek için profesyonel bir yaklaşım

Renishaw, CMM retrofit müşterilerinin bir CMM upgrade işleminden, yeni bir CMM aldıkları zaman sahip oldukları seviyede profesyonellik ve kalite bekleme haklarının olduğuna inanır. Retrofit servisimiz tam da bunu sağlamak için tasarlanmıştır.

Bir performans garantisi

XL-80 ve operatör İlk adım her bir CMM'in mekanik ve elektrik bileşenlerine erişim için tasarlanmış olan özenli bir tezgah muayenesidir. Bu Renishaw’un tüm CMM markaları ile gerçekleştirdiği kapsamlı deneyim ile birleşince, Renishaw’un belirli bir seviyede sistem performansını garanti etmesini mümkün kılmaktadır. Siz herhangi bir taahhütte bulunmadan önce, upgrade edilmiş CMM’inizden ne beklemeniz gerektiğini tam olarak bileceksiniz.

‘Tak ve Çalıştır’ kurulumu

CMM kontrolör kablolaması Renishaw kapsamlı bir CMM kurulumları bilgi tabanı oluşturmuştur, böylelikle pek çok CMM modeli için UCC üniversal CMM kontrolörünü kullanarak bir "tak ve çalıştır" çözümü sağlayabilir.  Genel CMM’ler için mevcut olan arayüz panelleri serisi, var olan “göbek” kablosunun doğrudan UCC kontrolör kabinine takılmasını mümkün kılarak, atölyede yeniden kablolama için ayrılan saatlerden tasarruf edilmesini sağlar.

Sertifikalı kalibrasyon

UCCAssist tezgah kalibrasyonu ekran görüntüsü Renishaw'a UKAS tarafından, müşterilerine upgrade edilmiş tezgahlarının hassasiyeti konusunda güvence veren, ISO 17025 sertifikası verilmiştir. Upgrade edilmiş her bir tezgah, bir UKAS kalibrasyon belgesi olan ISO 10360-2 ile devreye alınır.

UKAS akredititasyonu

CMM'lerinizin gizli potansiyellerini açığa çıkarın

Mevcut CMM’lerin en son model yazılım, kontrolör ve sensör teknolojilerinin retrofitleri ile performanslarının ve ölçüm becerilerinin iyileştirilmesine yönelik fırsatları anlatan teknik açıklamayı okuyun.

  • Teknik açıklama:  CMM‘lerinizin gizli potansiyellerini ortaya çıkarın

    İmalat ile uğraşan tüm işyerleri için, proseslerin kontrol edilmesini ve ürünlerin doğrulanmasını sağlayan ölçüm çok önemlidir. Ama eski model koordinat ölçüm tezgahları (CMM’ler), eğer değişen ölçüm ihtiyaçlarını karşılayamazlarsa, üretimde darboğaz haline gelebilirler. Sensör, metroloji yazılımı ve kontrolör teknolojisindeki gelişmeler şimdi CADsürücülü programlamanın tüm avantajlarından faydalanırken, daha çok hassasiyet, daha hızlı ölçüm, daha fazla otomasyon ve yeni beceriler sağlayarak, mevcut CMM’lerin geliştirilmesi için fırsat tanıyor. Günümüzün ekonomik ortamında, ürünlerin sürümlerini yükseltmek hem ekonomik, hem de ekolojik açıdan bir gereklilik.

Renishaw'dan ve onaylı kurulumculardan temin edebilirsiniz

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.

Ürün bilgisi