Gezinimi atla

REVO® sistemi için RFP1 girişim probu

REVO RFP1, yapılandırılmış ışıklı ölçümü CMM ölçüm prosedürünüzün entegre bir parçası haline getirir.

5 eksenli CMM ölçüm platformunda yapılandırılmış ışıklı ölçüm

RFP1, temassız yapılandırılmış ışıklı ölçümü artık her biri 5 eksenli hareket ve sonsuz sayıda pozisyonlandırmanın avantajlarını en üst seviyeye çıkarmak için özellikle tasarlanmış birbirleri ile değiştirilebilir beş prob ailesi sunan mevcut ürün yelpazesine ekleyerek, REVO sistemin çok sensörlü çalışma kapasitesini arttırmaktadır.

RFP1, serbest formlu yüzeyler ve karmaşık geometrilerin ölçümüne yönelik tasarlanmış olup, hızlıca yüksek nokta yoğunluğuna sahip, yüzey verileri sağlar.

REVO RFP girişim probu otomotiv parçasını ölçüyor

RFP1 özellikleri ve avantajları

  • Diğer temassız yapılandırılmış ışıklı sistemlerin aksine, RFP1 probu farklı alanlardan gelen verileri bir araya getirmek için referans noktaları gerektirmez. Çünkü birleştirme işlemi otomatik olarak REVO sistemi tarafından gerçekleştirilir.
  • Otomatik maruz kalma kompanzasyonu, farklı malzemeler, yüzey renkleri ve dokular için mat kaplamaya gerek kalmadan optimum veri sonuçlarının alınmasını sağlar.
  • Kullanımı kolay iki yazılım aracı ölçüm planlaması ve sayısal hale getirme becerisi sunar.
    • RFP1 ölçüm planlayıcı, tarama yolu planlamak ve CAD modellerinden DMIS parça programları oluşturmaya yönelik bir araçtır.
    • RFP1 yazılımı, tersine mühendislik prosesinin bir parçası olarak CAD modelleri olmaksızın parçalardan veri toplar.
Havacılık alanında kullanılan REVO uygulamalarına yönelik RFP girişim probu

RFP1 girişim probu

RFP1 probu, yüzey topolojisinin son derece yüksek hassasiyetli ölçümünü yapmak için yüksek hızda toplanmış, yüksek hassasiyetli veriler sağlar.

Prob parça yüzeyine bir girişim deseni yansıtır ve probun kamerası 3-boyutlu yüzey verilerinin yüksek hassasiyetli nokta bulutunu oluşturmak üzere girişim desenindeki değişiklikleri yakalar. Ardından veri bulutu, ölçüm sonuçlarını vermek için 3-boyutlu metroloji yazılımı tarafından değerlendirilir.

RFP1 probu REVO 5-eksenli ölçüm teknolojisi ile çalıştırılmaktadır ve sonsuz sayıda pozisyonlandırma sağlayan bir CMM platformunda çok hassas ölçüm yapılmasına imkan vermektedir. Tüm REVO sensörlerinden alınan veriler otomatik olarak ortak bir sıfır noktasına referanslanır ve bir CMM üzerindeki parça ölçüm kapasitesini en üst düzeye çıkarmak üzere diğer tüm REVO-2 sensörlerinden gelen verilerle birleştirilir.

RFP1 REVO girişim probu

REVO için RFP1 girişim probu çalışma sırasında

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için satıcınızla iletişime geçin.

Ürün bilgisi