Gezinimi atla

REVO RSP2 tarama probu

2-Boyutlu tarama ve 3-Boyutlu temasla tetiklemeli ölçüm için RSP2.

RSP2, 2-Boyutlu tarama (x, y) ve 3-Boyutlu temasla-tetiklemeli ölçüm (x, y, z) becerisine sahip, REVO sistemlerinde kullanım için tasarlanmış, hafif ağırlıklı bir probtur. RSP2, minimum 175 mm ve maksimum 500 mm erişim uzunluğuna kadar, farklı uzunluklardaki prob ucu tutucularının monte edilebildiği, evrensel bir gövdedir.

RSP2 aile ağacı RSH175, 250,350,450,500

RSP, tarama kuvvetlerini azaltmak ve prob ucu aşınmasını en aza indirmek için özellikle tasarlanmış olan, Renishaw'un uç-algılama teknolojisini kullanarak çalışır.

UCC kontrolör, optimum metroloji performansının elde edilmesini sağlayarak, RSP2 ile kullanılabilen prob ucu tipini düzenler.

Uç algılama nasıl çalışır

  • RSP2 REVO probu uç algılama video animasyonu. Prob ucu parçaya temas edip, büküldüğünde reflektör yer değiştirir. Sonrasında lazerin değişmiş olan dönüş yolu bir PSD tarafından algılanır. Ucun tam yeri, reflektör ve prob ucu birbirlerine yakın oldukları için bilinmektedir.

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.