Gezinimi atla

REVO-2 RVP kameralı prob

Temassız ölçüm uygulamaları için arttırılmış verimlilik ve yüksek performanslı 5 eksenli ölçüm.

Temassız ölçüm

VM10 modüllü RVP prob

Belirli uygulamalar için temassız ölçüm, klasik temaslı prob tekniklerine göre, belirgin avantajlar sağlamaktadır. Üzerinde çok sayıda - bazen 0,5 mm kadar küçük - deliği bulunan ince levhadan oluşan metal parçalar temaslı ölçüme uygun değildir.

REVO-2 RVP prob, REVO sisteminin mevcut temasla tetiklemeli, yüksek hızlı temaslı tarama ve yüzey pürüzlülüğü ölçme kabiliyetine temassız ölçümü de ekler. REVO-2 kafasının 5 eksenli hareketinden ve sonsuz pozisyonlandırma özelliğinden faydalanarak CMM kapasitesinde ve verimlilikte olağanüstü artış yaratır.

RVP - REVO-2 için temassız kameralı prob

VM10 ve VM11 RVP modülleri

RVP, sistemin 1,3 megapiksellik global bir diyafram CMOS sensör ve dijital bir sinyal işlemci barındıran prob bileşenidir. CMOS sensörü içinde yer alan prob kısa sürede bile büyük miktarda ışık yakalar; bu da daha hızlı görüntü yakalanmasını ve daha hızlı ölçüm sürelerini mümkün kılar.


RVP sistemi benzersiz bir kapasite sağlayan iki kameralı modüle sahiptir. VM10 modülü için tipik uygulamalar, havacılık sektörü motorları için yanma odası muhafazaları gibi ince sac metal parçaların ölçümünü içerirken, VM11-2 modülü, havacılık sektörü motor pervane kanatları ve bileşenlerinde lazerle delinmiş soğutma deliklerinin ölçülmesine izin verecektir.

RVP çalışma sırasında

Ürün bilgisi

  • Flyer:  RVP vision probe for REVO-2 Flyer: RVP vision probe for REVO-2 [en]

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.