Gezinimi atla

Reporter (Rapor Modülü)

Takım tezgahı kullanıcıları için kolay görüntülenen bileşen ölçüm verileri

Raporlama işlemi sadeleşti

Reporter, bileşen ölçüm verilerini görüntülemek isteyen müşteriler için kullanımı kolay, gerçek zamanlı proses izleme uygulamasıdır. Ölçüm verileri takım tezgahında görüntülenebilir veya bir CSV dosyasına aktarılarak haricen analiz edilebilir. Uygulama Windows®-tabanlı bir CNC kontrol ünitesine veya kontrol ünitesine Ethernet aracılığıyla bağlanmış bir Windows tablete kurulur.

Akıllı fabrikalar için akıllı bir uygulama

Basit, yol gösterici ve kullanımı kolay - veriler anlaşılması kolay bir biçimde görüntülenir; prob ile ölçüm deneyimi olmayan veya çok az deneyime sahip kişiler için mükemmeldir.

Basit ama güçlü

Reporter ölçüm verilerinin son derece görsel, grafiksel sunumlarını oluşturur. Grafiksel görüntü her bir ölçüm için gerçek zamanlı sağlam veya hurda gösterimi sağlarken, geçmiş veriler uygulamanın o takım tezgahında ölçülmüş olan her bir parçanın ölçüm verilerini görüntülemesine imkan verir.

Basit veri analizi de mümkündür: ana grafiksel görüntü seçenekleri kullanıcılara kritik öğelerde izlenebilirlik sağlayan, takım aşınmasını gösteren ve hatta takım tezgahı eksenindeki termal büyümenin etkilerini görüntüleyen veri eğilimlerini sunar.

Reporter uygulamasının becerileri bileşen ölçümü ile sınırlı değildir: bir fikstürün tekrar edilen ölçümü hem bileşen doğrulama için büyük miktarda veri sağlayacak, hem de tezgah performansı hakkında net bilgi verecektir. Bu özellik Reporter uygulamasını prob ile ölçüm sistemlerinin, üretim proseslerinin ve takım tezgahlarının verimliliklerini mümkün olan en kolay ve en hızlı biçimde maksimuma çıkarmak isteyen kullanıcılar için güçlü bir araç haline getirir.

Bir Okuma kontrol ünitesinde Reporter

Esnek ve uyarlanabilir

Reporter, hem doğrudan programlanan, hem de Set and Inspect içerisinde bulunan Program oluşturma fonksiyonu aracılığıyla oluşturulan Inspection Plus programlarından alınan prob ölçüm verilerini görüntüler. Mevcut prob ile ölçüm programlarında yapılan basit bir modifikasyon mevcut kullanıcıların Reporter ile çalışabilmesi için yeterlidir.

Inspection Plus ile uyumluluk, bu tek uygulamanın kullanım kolaylığını korurken, çok sayıda takım tezgahı ve CNC kontrolünde kullanılabileceği anlamına gelmektedir.

İlave analizler için verileri dışarı aktarın

Akıllı fabrikalarda üretim işlemleri hakkında veri toplamak ve ardından bu bilgileri problemleri çözmek veya üretim proseslerini optimize etmek amacıyla kullanmak rutin bir uygulamadır. Reporter, verileri bir .csv dosyasına aktararak tezgah üzeri ölçüm verilerinin toplanmasını ve paylaşılmasını daha kolay hale getirir.

Aktarılan parça kayıtları izlenilebilirlik için saklanabilir veya veriler kullanıcının kendi bünyesindeki kalite analiz yazılımına aktarılabilir. Böylelikle üreticilere kendi tezgahla işleme prosesleri hakkında değerli görüşler sağlanmış olur.

Set and Inspect üretim prosesinde gelişmeler sağlar

Müşterilerimizin üretim proseslerini sadeleştirmek amacıyla takım tezgahı uygulamaları serimizi nasıl kullandıklarını öğrenin.

Video karşıdan yüklemeleri

Yeni Hartrol Plus kontrolör tezgahlarımızın kullanımını kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Set and Inspect, grafik kullanıcı arayüzü operatörlerin takım tezgahı prob ile ölçüm rutinlerini kolayca programlayabilmeleri anlamına geldiğinden dolayı, mükemmel bir ilavedir.

Hartford (Tayvan)

Daha fazlasını öğrenin