Gezinimi atla

Renishaw yeni ultra kompakt ve yüksek derecede tekrarlanabilirliğe sahip radyo probunu piyasaya sürüyor

25 Haziran 2018 Pazartesi

Global bir mühendislik firması olan Renishaw, Japonya'da gerçekleştirilecek JIMTOF 2018'deki resmi ürün lansmanının ardından, ABD IMTS ve Almanya AMB'de RMP400 takım tezgahı probunu tanıtacak. Küçük 5 eksenli takım tezgahları için tasarlanan bu ultra kompakt strain gauge prob, parça sıfırlama, öğe ölçümü ve tezgah performansı kontrolü için güvenilir ve hassas bir temasla tetiklemeli çözüm sağlar.

Üstün 3-Boyutlu performans için RENGAGE™ teknolojisi

RMP400probları; RMP600, OMP400, OMP600 ve MP250 gibi rakipsiz 3 boyutlu performans ve mikron altı tekrarlanabilirlik sağlamak üzere kanıtlanmış silikon strain gauge teknolojisi ile ultra kompakt elektroniği birleştiren Renishaw RENGAGE™ serisine katılmıştır. Karmaşık şekil ve konturların ölçümünü kusursuzlaştıran RENGAGE probları, kalıp ve pres döküm ve havacılık uygulamaları için çok uygundur. Ultra düşük tetikleme kuvveti yüzey ve şekil hasarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve narin iş parçalarının ölçümü için idealdir.

Mükemmel güvenilirliğe sahip radyo iletimi

İş mili probu ve haberleşme arayüzü arasında görüş alanı olmadığı kurulumlar için uygundur. RMP400 frekans atlamalı yayılma spektrum (FHSS) teknolojili radyo iletişimini kullanır. FHSS teknolojisi cihazların parazitlerden ve iletim ölü noktalarından kaçınmalarını mümkün kılarak, RMP400'ün yüksek yoğunluklu radyo frekans ortamlarında bile etkileyici bir güvenilirlikle çalışmasına imkan verir.

Daha fazla bilgi almak için lütfen bizi aşağıdaki fuarlarda ziyaret ediniz: IMTS, Chicago - ABD (10 – 15 Eylül, Doğu Salonu, stand 135509); AMB, Stuttgart - Almanya (18 – 22 Eylül, salon 7 stand 7A11); JIMTOF, Tokyo - Japonya (1 – 6 Kasım, Doğu salonu 7 stand E7139).

Renishaw ve ürünleri hakkında daha fazla görsele, videoya, firma biyografilerine veya bilgiye ulaşmak için Medya Dağıtım Merkezimizi ziyaret ediniz.