Gezinimi atla

Renishaw torna tezgahı ve çok amaçlı tezgahla işleme uygulamaları için sağlam ve güvenilir takım sıfırlama çözümleri ailesini genişletiyor

9 Mayıs 2019 Perşembe

Global mühendislik teknolojileri firması Renishaw yeni APCS-45 takım sıfırlama probunu EMO Hannover 2019’da piyasaya sürecek. Bu yılın başlarında piyasaya çıkan APCA-45 probunu tamamlayan yeni APCS-45 probu, kontrol seçenekleri sınırlı tezgahlara takılmayı mümkün kılan alternatif bir koruyucu prob ucu kapağı mekanizmasına sahiptir.

Torna tezgahları ve çok amaçlı tezgahlarda bulunan zorlu işleme ortamları için tasarlanmış yeni APCS-45, torna ile işleme, oluk açma, diş açma ve delme takımları gibi, çok sayıdaki takımı sıfırlamak için sağlam, güvenilir ve otomatik bir çözüm sağlamaktadır.

CNC tezgah verimliliği hususunda artan talepler ile, otomatik, akıllı proses kontrolü becerisi modern üreticiler için kilit nokta olmuştur. Takım sıfırlama ve kırık takım tespiti gibi işlerin otomasyonu manüel müdahale gerekliliğini azaltır ve tezgahın çalışma süresini arttırır.

Yeni APCS-45 takım sıfırlama probu, üreticilerin otomatik takım ölçümünü torna tezgahı ve çok amaçlı tezgahla işleme uygulamalarında gerçekleştirmesine imkan verir. Bu ölçümler ilk takım sıfırlama işlemi, takım değiştirme programları, takım aşınmasının, takım kırılmasının ve termal genleşmenin izlenmesi için kullanılabilir.

Bir koruyucu prob ucu kapağını içeren yenilikçi tasarım öğeleri barındıran APCS-45 en zorlu tezgah ile işleme ortamlarına dayanmak için üretildi. Kapağı uzatmak ve geri çekmek için bir pnömatik sürücüye sahip olan APCA-45’in aksine, APCS-45’te kapak bir yay mekanizması kullanılarak geri çekilir ve bu nedenle CNC kontrolünde bir eksik çıktı (M-kodu) gerektirir. Diğer özellikleri kompakt bir paslanmaz çelik gövde, entegre bir hava deliği ve takım temizliği için opsiyonel bir hava üfleme fonksiyonunu içermektedir.

APCS-45 takım sıfırlama probunun hurda miktarının azaltılmasına, kalitenin iyileştirilmesine ve verimliliğin arttırılmasına nasıl yardımcı olabileceğini öğrenmek için Renishaw’u EMO Hannover 2019’da (16 - 21 Eylül, salon 6, stand D48) ziyaret edin.

Karşıdan yüklemeler

Renishaw ve ürünleri hakkında daha fazla görsele, videoya, firma biyografilerine veya bilgiye ulaşmak için Medya Dağıtım Merkezimizi ziyaret ediniz.