Gezinimi atla

Daha hızlı ölçüme yönelik CMM retrofit

Şimdi tüm CMM modellerinin kullanıcıları, ölçüm performanslarını Renishaw’un yaratıcı metroloji sistemlerine upgrade ederek, geliştirme fırsatına sahipler.

Hız ve beceri - eski CMM'lere yeni bir ekonomik ömür verin

Renishaw'un yenilikçi 5 eksenli ölçüm teknolojisi gibi, ölçüm alanındaki en son gelişmeler, mevcut tezgahların kapasitelerini upgrade etmeyi şimdiye kadar olduğundan çok daha cazip hale getirdi.

Renishaw sizlere daha fazla verimlilik, kısalmış denetim süreleri ve ölçüm işlemlerinin daha fazla oranda otomasyonunu sağlayan, kapsamlı bir CMM retrofit çözümü sunuyor.

Tek noktadan çözüm - sistemin tamamı Renishaw tarafından temin edilmekte ve desteklenmektedir

Renishaw retrofit, tüm markalardaki CMM kullanıcılarına, en son teknolojiye erişim imkanı ile birlikte doğrudan üreticiden sağlanan global servis ve destek güvencesi verir.

Retrofitler CMM kontrolörlerinin UCC serisi ve MODUS metroloji yazılımı etrafında geliştirilmiştir. Renishaw, global destek ve UKAS tarafından akredite edilmiş olan tezgah kalibrasyonunun yanı sıra, rakipsiz temasla-tetiklemeli, tarama ve 5 eksenli sensörler serisi ile birleştirilmiş olan tüm elemanları, tam bir CMM retrofit çözümü sunmak için toplamıştır.

MeasureMax* kullanıcıları

MMclient, mevcut MeasureMax programlarının Renishaw’ın UCC kontrolör sistemine sahip bir CMM’de çalıştırılmasına imkan tanıyan bir yazılım ürünüdür.

* MeasureMax, Hexagon Metrology Inc şirketinin kayıtlı bir ticari markasıdır.

CMM'lerinizin gizli potansiyellerini açığa çıkarın

Mevcut CMM’lerin en son model yazılım, kontrolör ve sensör teknolojilerinin retrofitleri ile performanslarının ve ölçüm becerilerinin iyileştirilmesine yönelik fırsatları anlatan teknik açıklamayı okuyun.

  • Teknik açıklama:  CMM‘lerinizin gizli potansiyellerini ortaya çıkarın

    İmalat ile uğraşan tüm işyerleri için, proseslerin kontrol edilmesini ve ürünlerin doğrulanmasını sağlayan ölçüm çok önemlidir. Ama eski model koordinat ölçüm tezgahları (CMM’ler), eğer değişen ölçüm ihtiyaçlarını karşılayamazlarsa, üretimde darboğaz haline gelebilirler. Sensör, metroloji yazılımı ve kontrolör teknolojisindeki gelişmeler şimdi CADsürücülü programlamanın tüm avantajlarından faydalanırken, daha çok hassasiyet, daha hızlı ölçüm, daha fazla otomasyon ve yeni beceriler sağlayarak, mevcut CMM’lerin geliştirilmesi için fırsat tanıyor. Günümüzün ekonomik ortamında, ürünlerin sürümlerini yükseltmek hem ekonomik, hem de ekolojik açıdan bir gereklilik.

Renishaw'dan ve onaylı kurulumculardan temin edebilirsiniz

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.

Ürün bilgisi