Gezinimi atla

Renishaw Maktek Eurosia 2012 Fuarında

Ağustos 2012

Sizleri 8. Hol'deki 862D numaralı RENISHAW Türkiye standımıza davet ediyoruz!

Maktek Eurosia 2012Renishaw, 2 – 7 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek Maktek Eurosia 2012 fuarında, proses-öncesi tezgah kalibrasyonu için yeni teknolojilerden, çevrim-içi ve çevrim-dışı proses-sonrası ölçüme kadar, üretime yardım eden proses kontrol çözümleri serisini sunacaktır.

RMP600Renishaw prob çözümleri, takım ayarları, kırık takım tespiti, parça ayarı, proses içi ölçüm ve parçaların ilk kontrolü için otomatik ofset güncelleme ile çözümler sunarken, ayrıca takım ayar sürelerini %90 oranında azaltmaya ve proses kontrolünüzü arttırmaya yardım edebilir. Kompakt, radyo sinyal iletimli yüksek hassasiyetli temaslı RMP600 probumuzu görmek için sizleri 8. Hol'deki 862D numaralı Renishaw Standımıza davet ediyoruz. Buna ek olarak ziyaretçilerimiz, hızlı ve pek çok işleme merkezinde temassız takım ayarı ve kırık takım tespitine imkan veren, NC4 temassız lazer takım ayarlayıcısını da görebilirler.

PH20 kafa-temasıKlasik CMM ölçüm metotlarından farklı olarak, Renishaw'ın 5-eksen teknolojisi, son derece yüksek tarama hızlarında tezgahta oluşacak dinamik hataları en aza indirmek için CMM ve kafa eksenlerinin eş zamanlı hareketini kullanır. Maktek Eurosia 2012'de koordinat ölçüm tezgahlarında ölçme hızlarını arttırmanın yollarını arayan ziyaretçiler, PH20, 5-eksenli temasla-tetiklemeli sistemi görme imkanına sahip olacaklar. PH20, minimum CMM hareketi ile yüksek-hızda nokta yakalamak için, hızlı, sonsuz, dairesel pozisyonlandırma ve benzersiz “kafa temas” yeteneği ile temasla-tetiklemeli CMM verimliliğini üç katına çıkartmaktadır.

Renishaw'ın lazer interferometre ve ballbar ölçüm sistemleri, takım tezgahlarının, koordinat ölçüm tezgahlarının (CMM'ler) ve diğer kritik konumlamaya sahip hareketli sistemlerin statik ve dinamik performansını değerlendirir, izler ve geliştirir. Maktek Eurosia ziyaretçileri ayrıca, birbirine dik 3 düzlemi tek bir referans noktası aracılığıyla test etmeye imkan veren ilk kalibrasyon aracı olan, QC20-W teleskopik ballbarı görebilirler. Tek bir basit donanım ayarı daha hızlı test yapılması ve pozisyonlandırma hassasiyetinin temsili hacimsel ölçümünün oluşturulma yeteneği anlamına gelmektedir.

Equator medikal ölçme bileşeniEquator™, daha önce pazarda hiç dokunulmamış bir boşluğu doldurarak, geleneksel mastar ölçme sistemine radikal bir alternatif oluşturmuştur. Patentli düşük-maliyetli tasarımı, yapısının ve çalışma metodunun benzersizliği ile yüksek-miktarlarda üretilmiş parçaların denetimi için yüksek-hızlı karşılaştırmalı mastar kontrolü yapabilmektedir. Ürün çoklu endüstriler ve uygulamalardaki endüstri lideri firmaların işbirliği ile üretim bölümünde geliştirilmiş ve doğruluğu kanıtlanmıştır.

Maktek Eurosia 2012 hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için lütfen www.maktekeurasia.com sitesini ziyaret ediniz.

Tüm görüntülerin ve metinlerin telif hakkı Renishaw’a aittir

Haber Güncellemeleri

Renishaw’dan düzenli olarak haber güncellemeleri almak için lütfen Kayıt Olunuz