Gezinimi atla

Renishaw fikstür oluşturmak ve dokümantasyon ve çevrimdışı programlamaya yardımcı olmak amacıyla FixtureBuilder 3D-modelleme yazılımını piyasaya sunmaktadır

Nisan 2016

Renishaw FixtureBuilder yazılımını 26 - 29 Nisan tarihleri arasında Almanya Stuttgart'ta gerçekleşecek olan Control 2016'da piyasaya sunuyor.

FixtureBuilder, fikstürün çevrim dışı oluşturulmasına ve dokümantasyonuna imkan vermek için tasarlanmış olan, bir 3D-modelleme yazılımı paketidir.

Yazılım denetlenecek olan parçanın bir CAD modeli ile kullanılabilir. Söz konusu model FixtureBuilder yazılımına aktarılır, böylelikle fikstür onun etrafında oluşturulabilir. Ardından parça ile birlikte tüm ayarlar, aşağıda verilenler gibi genel dosya formatları kullanılarak, denetim programlama yazılımına aktarılabilir: IGES, SAT, STEP, vs..

FixtureBuilder, müşterilerine Renishaw'un sahip olduğu üstün en iyi metroloji uygulamaları ve parça denetimi anlayışından kaynaklanan, çok sayıda avantaj sunar.

FixtureBuilder aşağıda sıralanan özellikleri sayesinde eşi görülmemiş bir kullanım kolaylığı sağlar:

- Anlaşılır ve iyi organize edilmiş bileşen kütüphaneleri;
- Akıllı "Sürükle ve bırak" (Drag and drop) fonksiyonu;
- Parçaların hızlı manipülasyonu;
- Ve kolay kullanımlı ilişkilendirme mekanizması.

Kullanıcı deneyimi yazılımın tam CAD uyumluluğu ve özel kütüphanelerinin bulunması ile daha da geliştirilmiştir.

"Oluştur" (Build it) fonksiyonu, tüm FixtureBuilder kullanıcılarına sunulan, en önemli avantajlardan bir tanesidir. Bu fonksiyon, kalite standartları ile uyum sağlanmasına ve ürün sipariş verme işlemine yardımcı olmak amacıyla, her bir fikstür ayarı için iş talimatları ve Malzeme Listesini otomatik bir biçimde oluşturur.

Yazılımdan Renishaw fikstürleri ve diğer denetleme ekipmanlarını tamamlamak ve sonrasında verimliliklerini arttırmak isteyen tüm mevcut ve gelecekteki Renishaw müşterileri faydalanabilir. Yazılımı Renishaw dağıtım ağı üzerinden ve Renishaw Web mağazasından satın alabilirsiniz. Talep edilmesi durumunda ücretsiz 7-günlük bir demo mevcuttur.

Renishaw'un fikstür ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.renishaw.com.tr/fixtures sayfasını ziyaret ediniz

Renishaw ve ürünleri hakkında daha fazla görsele, videoya, firma biyografilerine veya bilgiye ulaşmak için Medya Dağıtım Merkezimizi ziyaret ediniz.