Gezinimi atla

CMM ve mastarla parça kontrolüne yönelik metroloji fikstürleri

Koordinat ölçüm tezgahlarına (CMM’ler) ve Equator™ mastarla parça kontrolüne yönelik metroloji fikstürleri, bileşenleriniz için hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları sunarak, prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebilir.

CMM ve Equator™ mastar ile parça kontrolü - fikstürle bağlama

Modüler CMM ve mastarla parça kontrolü fikstürlerimizi kullanarak ölçüm yapmadan önce parçaları sabitleyin

CMM fikstürleri

Bileşenlerimiz hemen hemen her boyut ve şekildeki veya her türlü malzemeden yapılan iş parçalarını ölçüm yatağınıza sabitlemenize imkan verir. CMM tezgahlara ve Equator mastarla parça kontrolüne yönelik geniş metroloji fikstürleri serimiz, standart boyutlarda taban plakaları ve M4, M6, M8 metrik sistem ve 1/4-20 İngiliz ölçü sistemi dişli bağlantı parçaları olan bileşenler seçeneğini içermektedir.

Havacılık, otomotiv, elektronik, endüstriyel veya medikal uygulamalar için iş parçaları denetliyorsanız, Renishaw her bir iş parçası için, parçanın boyutuna, şekline veya yapıldığı malzemeye bakılmaksızın, tam bir fikstür çözümü sağlayabilir.

Nasıl sipariş vereceksiniz

7/24 sipariş vermek için Çevrim içi mağazamızı kullanın. Çevrim içi alışveriş yapın ve modüler CMM ve mastarla parça ölçümü fikstürleri serimizin hızlı teslimatından yararlanın.


Çevrim içi satın alın

Esnekliği korurken ölçüm kapasitesini en üst seviyeye çıkarın

İş parçaları, fikstürle bağlama esnekliğini korurken verimsiz kurulum süresini en aza indirmek amacıyla CMM'den, kameralı ölçüm tezgahından veya Equator mastar ile parça kontrolü sisteminden uzakta bir taban plakasına takılabilir. Bağlanan iş parçası, ölçümden hemen önce kolaylıkla ölçüm cihazına yüklenebilir.

Bir CMM tezgahın ölçüm alanını birden fazla bağlı parça ile doldurmak kurulum süresini en aza indirmenin diğer bir yoludur. CMM yatağındaki birden fazla iş parçası, bağlanmış daha fazla iş parçası yüklemek için ölçüm programını başlatıp durdurmaya gerek kalmaksızın tek partide ölçülebilir.

CMM Fikstürle Bağlama
CMM Fikstürle Bağlama - montaj
CMM Fikstürle Bağlama - tamamlanmış montaj

Geniş bileşen serisi
Modüler CMM fikstürlerimiz neredeyse her boyutta ve şekilde ve her türlü malzemeden yapılmış parçaları sabitlemek için kullanılabilir. Taban plakaları ve bileşenler standart olarak M4, M6, M8 metrik ve 1/4-20 İngiliz ölçü birimindeki dişli boyutlarında mevcuttur.

Çevrim içi mağazamızda bulunan çeşitli fikstürle bağlama çözümleri ile, ihtiyaçlarınız değiştiğinde fikstür koleksiyonunuz genişletilebilir.

Çoğaltılabilir ayarlar
Birbiriyle aynı fikstür bağlama ayarları, prosesteki değişiklikleri ortadan kaldırarak, ölçümün tekrarlanabilirliğini sağlamak açısından önem taşımaktadır. Ayarlar, alfanumerik olarak etiketlenmiş taban plakalarımız ve etiketlenmiş fikstürle bağlama bileşenlerimiz kullanılarak doğru bir şekilde belgelenebilir ve çoğaltılabilir.

Hızlı montaj
Verimliliği arttırmak ve denetimdeki gecikmeleri ortadan kaldırmak için, fikstür çözümleri çok hızlı bir şekilde monte edilebilir. Tüm bileşenler el ile sıkılabilir ve herhangi özel bir araç gerektirmez.

Rakipsiz aşınma direnci
Isıl işlem görmüş çelik bileşenlerimiz ve sert kaplama taban plakalarımız, pürüzsüz ve çizilmeye karşı dayanıklı bir yüzey sağlar.

Modüler ve müşteriye özel hazırlanan fikstürler serimizin hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları ile denetim prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebileceğini unutmayın. Renishaw fikstürleri, fikstürle bağlama gereksinimleriniz için eksiksiz bir çözüm sağlayabilir.

CMM’lere yönelik QuickLoad™ ray sistemi

Renishaw QuickLoad ray sistemi CMM ölçüm kapasitesini ve tekrarlanabilirliği arttırır ve ayar sürelerini azaltır. Modüler ve müşteriye özel hazırlanan fikstürlerimiz hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları ile denetim prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebilir.

QuickLoad ray sistemi fikstürle bağlanmış iş parçalarının CMM tezgahınıza hızlı ve kolay biçimde takılmasını ve çıkarılmasını sağlar. QuickLoad rayın her iki tarafına birden fazla plaka yüklenebilir ve bu da CMM yatağınızdaki tüm alanı kullanmanıza olanak tanır.

Renishaw QuickLoad ray ve plakaları
Renishaw QuickLoad ray ve plakaları
Renishaw QuickLoad rayı ve plakaları

Parçaları hızlıca takın
QuickLoad ray kullanarak fikstürle bağlanmış iş parçalarının CMM yatağına sabitlenmesi için harcanan süreyi azaltın. Özel olarak tasarlanmış QuickLoad taban plakaları her iki taraftan hızlı ayırma magnetleri ve yerleştirme pimleri kullanılarak QuickLoad raya yerleştirilir. Bu tasarım, plakaların hızlıca takılıp çıkarılmasına olanak tanıyarak verimsiz ayar sürelerini azaltır ve üretkenliği en üst düzeye çıkarır.

CMM yatağını doldurun
Quickload ray, CMM tezgahın sol, sağ veya orta granit plakasına veya mevcut bir modüler taban plakasına yerleştirilip, sabitlenebilir. QuickLoad rayının bir veya her iki tarafına birden fazla plaka çok sayıda konfigürasyonda takılabildiği için, CMM yatağını fikstürle bağlanmış iş parçalarıyla doldurmak mümkündür. Bu yolla ölçüm hacmini en üst seviyeye çıkarmak ayar sürelerini azaltır ve CMM verimliliğini arttırır.

Alfanumerik etiketler
Her bir QuickLoad taban plakasının alfanumerik bir kılavuz modeline ve her bir fikstürle bağlama bileşeninin anlaşılır bir şekilde etiketlenmiş bir parça numarasına sahip olması nedeniyle, fikstür ayarlarını kaydetmek basit bir işlemdir.

FixtureBuilder uyumluluğu
FixtureBuilder yazılımı QuickLoad ray konfigürasyonlarını ve modüler ayarları tasarlamak ve belgelendirmek için kullanılabilir. Yapım talimatları konfigürasyonların çoğaltılmasını kolaylaştırır.

Modüler fikstürle bağlama bileşenleri
Renishaw’un modüler fikstürle bağlama serisi QuickLoad ray sistemi ile kullanılabilir. Çevrim içi mağazada M4, M6, M8 ve 1/4-20 dişli boyutlarında çok çeşitli fikstürle bağlama bileşenleri mevcuttur.

Sağlam taban plakaları
QuickLoad ray sistemi Renishaw'un endüstri lideri sert anot ile kaplı alüminyum QuickLoad™ taban plakalarından faydalanır. Bu plakalar M6 dişli boyutunda mevcut olup, M4, M8 ve 1/4-20 seçenekleri talep üzerine sağlanır.

Equator™ mastarla parça kontrolüne yönelik metroloji fikstürleri

Equator fikstürlerimiz, tezgaha hızlı yükleme ve boşaltma yapılmasına imkan veren, 3 noktalı kinematik sistemli özel tasarlanmış taban plakalarına sahiptir. Taban plakalarının üstten bağlanması, her bir fikstürün tekrarlanabilir şekilde yerleştirildiğini ve yerine sağlam bir şekilde bağlandığını garanti eder, böylelikle parçaların Equator üzerinde ve dışında, saniyeler içerisinde hızlı bir şekilde değiştirilmesini mümkün kılar.

Renishaw Equator fikstürlerini kullanmak, konfigürasyonu kolay, hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları sunarak, denetim prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebilir:

Taban plakaları alfanumerik olarak etiketlenmiştir, böylelikle ayarlamalar belgelendirilebilir ve hızlı ve hassas bir şekilde tekrarlanabilir.
Tüm bileşenler el ile sıkılabilir ve herhangi özel bir araç gerektirmez.
Fikstürle bağlama bileşenleri, parça üzerindeki her bir detayın denetlenmesi için engelsiz bir prob yolu sağlamak amacıyla, parçanın üzerinde ve çevresinde minimum temas bulunduracak şekilde kolaylıkla pozisyonlandırılabilir.

Aşınma ve çizilmeyi azaltmak için sert anot ile kaplı dökme alüminyumdan yapılmış, M4, M6, M8 veya 1/4-20 dişli boyutlarında taban plakaları mevcuttur.

Her türlü Equator fikstürle bağlama talebi için lütfen aşağıdaki müşteriye özel formlardan bir tane gönderin veya yerel satış ofisinizle iletişime geçin.

Equator™ çalışma alanına yakından bakış

Çevrim içi mağaza

QuickLoad™ rayınızı veya Equator fikstürlerinizi sipariş etmek üzere Renishaw Çevrim içi mağazasını ziyaret edin.

Çevrim içi satın alın

İlave kaynaklar

 

Satış ekibimizle bugün iletişime geçin

Daha fazla bilgi edinmek ve bir uzmanla konuşmak için yerel ofisinizle iletişime geçin.