Gezinimi atla

Renishaw, EMO Hannover 2017 fuarında REVO® çok sensörlü sistem için tasarlanan yeni yüzey pürüzlülüğü probunu tanıtacak

Haziran 2017

Dünya lideri bir koordinat ölçüm tezgahı (CMM) ekipmanları üreticisi olan Renishaw, Almanya'da gerçekleştirilecek olan EMO Hannover 2017 fuarında (18 - 23 Eylül, salon 6, stand B46) CMM'lerde REVO 5-eksenli ölçüm sistemi ile kullanım için tasarladığı, yeni geliştirilmiş yüzey pürüzlülüğü ölçüm probunu (SFP2) sergileyecek.

Tek bir CMM üzerinde temasla tetikleme, yüksek hızlı temaslı tarama ve temassız kameralı ölçüm sağlayan çok sensörlü bir kapasite sunan SFP2 probu, REVO sisteminin yüzey pürüzlülüğü ölçümü kabiliyetini arttırmaktadır.

CMM üzerinde yüzey pürüzlülüğü ölçümünün ve boyutsal denetimin birleştirilmesi, ayrı bir proses gerektiren klasik denetim metotlarına karşı rakipsiz avantajlar sunmaktadır. 5-eksenli ölçüm teknolojisi ile çalıştırılan SFP2'nin otomatik yüzey pürüzlülüğü denetimi önemli zaman tasarrufu, daha az parça yükleme ve CMM yatırımında daha yüksek getiri sağlar.

SFP2 sistemi bir prob ve bir dizi modül içermekte olup, REVO için mevcut olan diğer tüm prob seçenekleri ile otomatik olarak değiştirilebilir. Bu özelliği, tek bir CMM platformunda pek çok öğeyi denetlemek için en uygun takımı kolaylıkla seçme esnekliği sağlar. Sensörlerden alınan veriler otomatik olarak ortak bir datum baz alınarak değerlendirilir.

Yüzey pürüzlülüğü sistemi REVO sistemi ile aynı I++ DME uyumlu arayüz tarafından yönetilir ve tam kullanıcı işlevselliği Renishaw'un MODUS™ metroloji yazılımı tarafından sağlanır.

Renishaw'un ödüllü REVO 5-eksenli ölçüm sistemi, iş parçası verilerini toplarken, üç tezgah ve iki kafa ekseninin hareketlerini eş zamanlı olarak kontrol eden, CMM'ler için tasarlanmış tek tarama sistemidir. REVO sistemi, 2 boyutlu ve 3 boyutlu temaslı prob serisini, yüzey pürüzlülüğü ölçümünü ve temassız kameralı probları kullanarak, CMM'lerde parça denetimine etkileyici hız ve hassasiyet avantajları getirir.

Ziyaretçiler 18 - 23 Eylül tarihleri arasında, EMO Hannover 2017 fuarı Renishaw standında gösterilecek olan, yeni SFP2 sistemini görebilecekler.

Karşıdan Yüklemeler

Renishaw ve ürünleri hakkında daha fazla görsele, videoya, firma biyografilerine veya bilgiye ulaşmak için Medya Dağıtım Merkezimizi ziyaret ediniz.