Gezinimi atla

RENGAGE™ ve SupaTouch takım tezgahı prob ile ölçüm teknolojileri: çevrim süresini en aza indirin, verimliliği en üst düzeye çıkarın

22 Mayıs 2019 Çarşamba

Global mühendislik teknolojileri firması Renishaw RMP400 takım tezgahı probu ile birlikte SupaTouch teknolojisini 16 - 21 Eylül tarihleri arasında Almanya’da EMO Hannover 2019’da sergileyecek. EMO Hannover, metal işleme endüstrisi için dünyanın birinci ticaret fuarıdır. Ayrıca yenilikler için bir vitrin ve global üretim teknolojisinin önemli bir itici gücüdür.

RMP400, Renishaw’un RMP600, OMP400, OMP600 ve MP250 problarını RENGAGE™ teknolojisine sahip takım tezgahı probları serisine katmıştır. Bu problar, rakipsiz bir 3D performansı ve mikron altı tekrarlanabilirlik sağlamak amacıyla, kanıtlanmış strain gauge teknolojisi ile ultra-kompakt elektronikleri bir araya getirir. Karmaşık şekil ve konturların ölçümünü kusursuzlaştıran RENGAGE probları, 5 eksenli tezgah kullanımının yaygın olduğu, kalıp ve pres döküm ve havacılık uygulamaları için çok uygundur. Ultra düşük tetikleme kuvveti bileşenler üzerindeki yüzey ve şekil hasarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve narin iş parçalarının ölçümü için idealdir.

Prob ile ölçüm çevrimlerini otomatik olarak optimize edin

SupaTouch teknolojisi, tekrarlanabilir ölçüm yapılmasını sağlarken, bir takım tezgahının ulaşabileceği en yüksek hızı akıllı bir biçimde belirler. Sahip olduğu akıllı çevrim içi karar verme teknolojisi her bir ölçüm için en hızlı prob ile ölçüm stratejisini (bir veya iki temaslı) uygular.

Akıllı karar verme işlemi bileşen ölçümü sırasında devam eder. Bir prob tezgah hızlanma veya yavaşlama aşamalarında tetiklenirse (iş parçasının pozisyonlandırılmasındaki değişiklik nedeniyle meydana gelebilir), o zaman ölçüm sonucu hatalı olacaktır. Bu hatalı ölçümleri tespit ettikten sonra, SupaTouch teknolojisi, hassasiyetin korunmasını ve herhangi bir tezgah alarmının çalmamasını sağlamak amacıyla proba otomatik olarak yüzeyi daha uygun bir hızda yeniden ölçmesi komutunu verir.

Çevrim süresini en aza indirin ve verimliliği en üst düzeye çıkarın

SupaTouch teknolojisi tezgah üzerindeki pozisyonlandırma hızlarının, ölçüm hızlarının ve stratejilerin manüel optimizasyon gereksinimlerini ortadan kaldırır. Klasik yazılım programları ile karşılaştırıldığında, CNC takım tezgahlarında, ölçüm sürelerinde %60'a varan oranlarda azalma sağlamaktadır.

Renishaw’un köklü Inspection Plus yazılımının kanıtlanmış pek çok faydası SupaTouch teknolojisi ile geliştirilmiştir. Yazılım ile kullanıcılar, takım tezgahlarının verimliliklerini ve kârlılıklarını en üst seviyeye çıkararak, çevrim sürelerini ve tezgah üzerinde gerçekleştirilen ölçüm sonuçlarını belirgin ölçüde iyileştirebilirler.

RENGAGE ve SupaTouch teknolojileri hakkında daha fazlasını öğrenmek için EMO Hannover 2019’da (16 - 21 Eylül, salon 6 stand D48) Renishaw’u veya www.renishaw.com.tr/rengage adresini ziyaret edin.  

Karşıdan yüklemeler

Renishaw ve ürünleri hakkında daha fazla görsele, videoya, firma biyografilerine veya bilgiye ulaşmak için Medya Dağıtım Merkezimizi ziyaret ediniz.