Gezinimi atla

Raporlama ve analiz

Standart MODUS Rapor modülü klasik metin raporları verirken, bağımsız MODUS CHART Uygulaması CAD modelini veya bileşenin gösterimini kullanarak renkli resimsel denetim raporları sunar. Ölçüm sonuçları, daha ileri analizler için bir dizi farklı formatta da ortaya koyulabilir.

MODUS™ CHART

Gelişmiş grafik raporlama özelliğine sahip MODUS metroloji yazılımı için bağımsız bir uygulama

MODUS CHART ısı haritaları

MODUS CHART yazılım paketi, QIF XML dosyalarını ve parça CAD modelini kullanarak görüntülediği parçanın gerçek konumu hakkındaki grafik bilgileri sayesinde rapor yorumlamayı kolaylaştırır.

Gelişmiş raporlama fonksiyonu aşağıdakileri içerir:

  • CAD üzerinde esnek açıklama balonu pozisyonlandırma ve konfigürasyon özelliğine sahip grafikler.
  • Yüzey ısı haritası renklendirme ve otomatik olarak oluşturulan tüm özellik toleranslarının görüntülenmesine yönelik özellik tabloları.
  • Yalnızca hataları raporlama seçeneği; yalnızca tolerans dışı özellikleri içeren raporların hızlı bir şekilde oluşturulmasına olanak tanır, rapor boyutunu küçültür ve en önemli sonuçlara odaklanır.
  • Raporların oluşturulması için iki farklı metot vardır. Özelliğe dayanan raporlama metodu toleransları birlikte gruplandırır ve karakteristiğe dayanan raporlama metodu her bir toleransı ayrı ayrı görüntüler.
  • Raporları hızlı ve kolay bir şekilde oluşturan otomatik raporlama seçeneği. Bu seçenek, en önemli sonuçlara odaklanmak için Yalnızca hataları raporlama seçeneği de içerir.


Yardım ve eğitim
MODUS CHART kurulum paketi, Program Data klasörleri içerisinde örnek veriler sağlar.

Yazılım uyumluluğu
MODUS CHART raporları üretmek için QIF dosyalarına ihtiyaç duyar. QIF dosyalarını üretmek için MODUS 1.11 (ve üstü) gereklidir.

Donanım uyumluluğu
MODUS CHART lisansı, MODUS 1.x lisansının eklentisi şeklinde ücretsiz olarak mevcuttur.

MODUS CHART bağımsız sürümleri satın alınabilir. Detaylar için yerel Renishaw tedarikçiniz ile iletişime geçin.

MODUS™ Rapor modülü özellikleri

Net, az ve öz grafiksel raporlama

Kullanıcı tarafından düzenlenebilir başlık, etiketler, metin ve resimler ile.

Çoklu parça denetimi

Tek bir rapor, bir dizi bileşenin, sonuç tabloları ve istatiksel verileri dahil olmak üzere, tüm geçmişini sunabilir.

Hızlı rapor oluşturma

Yeni raporlar sıfırdan veya sayfa yerleşimleri ile ilgili yardım sağlayan sihirbazlar kullanılarak, mevcut yerleşim üzerinde hızlı bir şekilde oluşturulabilir.

Denetim verilerini değiştirme esnekliği

Sonuç verileri üçüncü taraf uygulamalar ile birlikte kullanılmaları için, Excel (CSV), ASCII metin, DMIS, internet-dostu XML veya doğrudan Microsoft® SQL veritabanı gibi bir dizi formatta ortaya konulabilir.

İstatiksel analiz

Öncü Q-DAS SPC paketinin kullanıcıları, tip 1 ve 2 çalışmalarının başlatılabildiği basit, kullanıcı tarafından düzenlenebilen bir operatör arayüzü ile tamamıyla desteklenmektedir.

MODUS SPG grafiksel raporlama

CMM denetim ürünleri bilgisi

MODUS CHART için 30 günlük ücretsiz bir değerlendirme lisansı talep edin