Gezinimi atla

Raman görüntüleri şimdiye kadar olduğundan çok daha hızlı

14 Şubat 2014 Cuma

Raman görüntüleri şimdiye kadar olduğundan çok daha hızlı

Renishaw'un inVia Raman mikroskobu için geliştirdiği yeni StreamHR™ Rapide seçeneği büyük miktarda Raman verisinin hızlı bir şekilde toplanmasına imkan verir. Bu beceri ve inVia'nın yüksek hassasiyeti ile, kullanıcılar yüksek çözünürlüklü kimyasal görüntüler oluşturabilirler.

Grafenin StreamLine HR Rapide görüntüsü

Daha hızlı görüntüleme
Renishaw'un detektörü ve motorlu numune tablası arasındaki sıkı entegrasyon çok hızlı görüntülemeyi mümkün kılar (1000 s-1'nin üzerinde dedektör spektrum okuma hızı). Bu özelliğin büyük dosya yönetim özelliği ile eşlenmesi, çok detaylı Raman görüntülerinin olağanüstü hızda kolaylıkla üretilmesi anlamına gelmektedir.

Detaylı ve verimli
Geliştirilmiş sinyal-gürültü oranı ile, sinyal seviyelerinin son derece düşük olduğu yerlerde bile hassas ölçümler elde edilir. Kullanıcılar verileri tüm detayları ile görmek için yüksek çözünürlüklü (megapiksel) Raman görüntülerini dışa aktarabilirler ve herhangi bir dosya boyutu limiti olmadığı için on milyonlarca spektrumu tek bir dosyada kaydetmek de mümkündür.

Geçen her milisaniye önemlidir
Daha detaylı bilgi almak için lütfen yerel satış temsilcinizle temasa geçiniz veya Renishaw'u firmamızın Raman uzmanlarının bu heyecan verici yeni beceriyi size sunmaktan mutluluk duyacağı, dünya çapında katıldığımız etkinliklerden birinde görünüz.

Bizi size yakın bir etkinlikte bulun.

Görüntü: Bir Si/SiO2 alt tabakasındaki tek katmanlı grafenin (kırmızı) ve çok katmanlı grafenin (yeşil) StreamHR Rapide görüntüsü. 52.126 spektrum içeren veriler, 700 spektrum / saniye hızda toplanmıştır.

Karşıdan Yüklemeler

Haber Güncellemeleri

Renishaw’dan düzenli bir şekilde haber güncellemeleri almak içinKayıt Olunuz .