Gezinimi atla

Raman eğitimi

Raman sisteminizin tam potansiyelini fark etmenizi ve tüm özelliklerinden ve becerilerinden faydalanmanızı istiyoruz. Bunu gerçekleştirmenize yardımcı olmayı amaçlayan eğitim seçeneklerini keşfedin.

Raman yazılımı eğitimi

Spektroskopi müşteri eğitimi

Raman cihazınızın potansiyelini en üst seviyeye çıkarın ve özellikleri ve kapasitesi hakkında daha fazlasını öğrenin. Müşteri eğitimi sitemizi ziyaret edin ve eğitim belgelerine, videolarına ve daha fazlasına erişim sağlayın.

Kayıt ol Giriş yap

Raman çevrim içi gösterimleri

Raman Revealed

WiRE™ yazılımında mevcut olan güçlü veri işleme ve analiz tekniklerini ve bunları deneylerinizde nasıl uygulayacağınızı öğreneceğiniz yoğun bir eğitim kursu.

Daha fazla bilgi

İsteğe özel hazırlanmış eğitim

Özellikle uygulama ihtiyaçlarınız için hazırlanmış eğitimler sağlayabiliriz. Bu eğitim uygulama ekibimiz tarafından ya sizin tesisinizde, ya da bir Renishaw tesisinde verilir. Lütfen yerel Renishaw temsilciniz ile size özel ihtiyaçlarınız hakkında görüşün.

Bizimle iletişime geçin

Raman connect

Özelliklerle ilgili makaleler

Renishaw uygulamaları konusunda uzman bilim adamlarının ve dünya çapındaki müşteri ağımızın blogları, görüşleri ve araştırmaları aracılığıyla Raman spektroskopisinin size sağladığı olanaklar hakkında bilgi edinin.

Daha fazla bilgi

Raman webinarları kulaklıklarla bilgisayarınızda

Webinarlar

Uygulamalar konusunda uzman bilim adamlarından oluşan dünya çapındaki ekibimizden değerli bilgiler edinin. Ürünlerimiz ve geniş uygulama alanları hakkında bilgi edinmek için sunumları canlı olarak veya kayıtlardan seçerek izleyin.

Daha fazla bilgi