Gezinimi atla

Otomatik tezgah ile işleme için prob ile ölçüm sistemleri

Renishaw RMP60 probu, çapak giderme işleminden sonra bitmiş dişli boyutlarını doğruluyor

Renishaw RMP60 probu çok iyi çalışıyor ve Flexmill yazılımının ürettiğimiz her bir dişli için tam bir çapak giderme programı oluşturmasını mümkün kılıyor.

Katsa Oy (Finlandiya)

RENGAGE™ teknolojisi

Rakipsiz 3 boyutlu ölçüm kapasitesi ve mikron altı tekrarlanabilirlikleri ile Renishaw'un RENGAGE teknolojisine sahip takım tezgahı probları ailesi, üstün performans sağlamak için hassas silikon strain gauge sensörler ile ultra kompakt elektroniği birleştirir.

SupaTouch teknolojisi ile tezgah üzerinde ölçümü hızlandırın

SupaTouch teknolojisi, size zaman, para ve hurda miktarında tasarruf sağlayarak, verimliliği en üst düzeye çıkarmak amacıyla takım tezgahları için prob ile ölçüm programlarını akıllı biçimde optimize eder.

Tezgah üzerinde takım ölçümü için NC4+ Blue temassız takım ölçme probu


Endüstride bir ilk olma, mavi lazer teknolojisi (patent bekliyor) ve geliştirilmiş optik özellikleri ile Renishaw’un NC4+ Blue temassız takım ölçme sistemleri, bileşenlerin CNC takım tazgahlarında daha hassas ve verimli biçimde işlenmelerini sağlayarak, takım ölçümü hassasiyetinde önemli gelişmeler sunar.

Takım tezgahı uygulamaları

Renishaw hem tezgah üzeri ölçüm hem de akıllı telefonlar için, sistemlerimizin kurulmasını, konfigüre edilmesini, kullanılmasını ve bakımını daha da kolaylaştıran, bir dizi takım tezgahı uygulaması geliştirdi.