Gezinimi atla

OEM Raman ürünleri

Renishaw, son kullanıcılar için sistem üretmenin yanı sıra, OEM (orijinal ekipman üreticisi) Raman ürünleri yapar.

OEM ekipman tedarikçilerine ve distribütörlerine bu ürünleri nasıl entegre edebilecekleri ve müşterilerin problemlerini çözmek için Raman analiz becerilerini nasıl ekleyebilecekleri konularında tavsiyelerde bulunabiliriz.

Renishaw özel bir uygulama alanında bir OEM çözümüne ihtiyaç duyan her firmadan veya yeni kanal fırsatları bulunan cihaz firmalarından gelecek soruları memnuniyetle karşılamaktadır.

Bizimle iletişime geçin

Örnek OEM çözümü: RA800-serisi tezgah üstü Raman sistemi

RA800 yüksek performanslı, esnek bir cihaz platformudur. Renishaw sisteminizi, bir çok farklı uygulama alanında, müşterinin ihtiyacına bağlı olarak, özel kimyasal analizler ve malzeme analizleri sağlamak amacıyla, konfigüre edebilir.

SA1000 OEM Raman sistemi

Kullanım kolaylığı

Basitlik ve kullanım kolaylığı RA800-serisini laboratuvarlarda, üretim hatlarında ve üretim hatlarının yakınında gerçekleştirilen rutin kullanımlar için ideal hale getirmektedir. Özellikle Raman spektroskopisi veya benzer tekniklerle deneyimi olmayan kullanıcılar için tasarlanmıştır.
SA1000_OEM_Raman_Sistemi

Müşteriye özel konfigürasyonlar

Renishaw RA800 Raman analizörleri uyarım dalga boyu, spektral kapsama, numune alma ve yazılım açılarından farklılık gösteren çeşitli şekillerde konfigüre edebilir. Böylelikle müşterilerinizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun hale getirilen bir sistem sağlanmış olur.
Biyokimyasal malzemenin Raman görüntüsü

Numunelerin analiz edilmesi

Raman görüntüleri ve spektrumlarının çabuk toplanması ile otomatik veri prosesi ve analizinin birleşmesi, kullanıcıların sonuçları hızlıca almalarını sağlar. Bilinmeyenleri tanımlayabilir, karışım oranlarını ölçebilir ve parçacık boyutunu belirleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Yerel temsilciniz sorularınıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.
Bir form doldurarak veya e-posta göndererek onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin

En son güncellemelerimizi alın

Doğrudan gelen kutunuza gönderilen e-postalarla en son haberlerimizden, webinarlardan, uygulama notlarından ve piyasaya yeni çıkan ürünlerden haberdar olun.

Abone olun