Gezinimi atla

Neden CARTO?

CARTO hızlıdır ve kullanımı kolaydır. Kullanmaya hemen başlayın.

CARTO’yu indirin

Nasıl yaparım videolarımızı izleyin

Kolay ve yenilikçi

CARTO kullanıcı arayüzü, yeni kullanıcıların herhangi bir eğitim gereksinimi olmaksızın anında çalışmaya başlamalarına imkan veren basit bir proses akışı sağlar.

"Otomatik işaret algılama" ve "ilk hedef ön ayarı" gibi yerleşik fonksiyonlar, toplanan verilerin ilk seferde doğru olduğuna dair güven verir. Bu yaklaşım, Renishaw kalibrasyon ürünlerini kullanırken daha fazla üretkenlik sağlar.

Sürekli gelişme

Renishaw, CARTO yazılım paketini sizden gelen geri bildirimlere dayanarak sürekli olarak geliştirmektedir.

Düzenli güncellemeler, uygulama fırsatlarını genişleten yeni özelliklerle kalibrasyon donanımınıza değer katar. Güncellemeler ayrıca kullanıcı deneyiminde iyileştirmeler sağlar ve gerekli olduğu durumda küçük hataları düzeltir.

Veritabanı destekli uygulamalar

CARTO’nun veritabanı, Capture, Explore ve Compensate uygulamalarının arkasındaki merkezi dağıtım sistemi olup, her türlü uygulamada verilere anında erişim sağlar

CARTO Capture ikonu

Pozisyonlandırma performansı test edildi

CARTO Explore ikonu









Veriler analiz edildi

CARTO Compensate ikonu

Hatalar düzeltildi

Daha fazla veri

CARTO her zamankinden daha fazla veri toplar. Capture uygulaması sadece her bir hedef pozisyondaki pozisyon hatasını kaydetmekle kalmaz, aynı zamanda monte edilmiş bir XC-80 çevresel kompansatörden gelen çevresel koşulları da saklar. Ayrıca verilere zaman etiketi verir, böylece karşılaştırma araçlarını kullanarak daha detaylı hata teşhisine izin verir.

Kolay veri yönetimi

CARTO yazılım paketi, verilerin düzenlenmesine, aranmasına, yedeklenmesine ve paylaşılmasına imkan tanıyan kapsamlı araçlar içerir.

Etiketleme, veritabanı içindeki test yöntemlerinin ve sonuçlarının verimli bir şekilde düzenlenmesini sağlar.

Veri işleme

Explore uygulaması verilerin sizin istediğiniz şekilde analiz edilmesine imkan veren çok çeşitli veri işleme araçları içerir.

  • Birden çok veri çalışmasından elde edilen ortalamalarla, eğimi ortadan kaldırın, verileri ayıklayın ve herhangi bir ölçüm moduna sıfır ofseti uygulayın.
  • Lineer pozisyon veya zamana karşı hataları görüntüleyin.
  • Grafik ölçeklerini konfigüre edin ve tolerans bantları ekleyin.
  • CARTO dışında kullanmak üzere verileri virgül ile ayrılan değer dosyalarına (CSV) aktarın.
Explore - veri işleme

Her şeyi karşılaştırın

Veri karşılaştırma aracı etkin hata tespiti sağlar. CARTO, LaserL ve Laser10 test verilerinden alınan geçmiş sonuçları karşılaştırın ve birden çok serbestlik derecesi hatalarının etkilerini görün:

  • lineer pozisyonlandırma üzerinde açısal hata
  • doğrusallık sapması üzerinde açısal hata
  • doğrusallık sapması üzerinde yuvarlanma
  • sıcaklığın pozisyonlandırma hatalarını etkilemesi

Hata düzeltme

Compensate uygulaması, ölçülen pozisyonların hata düzeltme dosyalarına dönüştürülmesine imkan vererek, hareket sisteminizin pozisyonlandırma performansının iyileştirilmesini sağlar.

Hata kompanzasyonu aşağıdaki formatlarda çıkarılabilir:

  • Renishaw 'lineer hata kompanzasyonu' dosyası formatı (LEC.REN ve LEC2.REN)
  • yerel takım tezgahı dili (desteklenen tezgah kontrolörleri için)
  • kişisel gereksinimlerinizi karşılamanız için manüel kopyala ve yapıştır seçeneği

Aralık (tek derecelik serbestlik) ve hacimsel (21 derecelik serbestlik) için hata düzeltme mevcuttur.

Compensate aralık hata kompanzasyonu
Compensate hacimsel hata kompanzasyonu

Raporlama

Birleştirilmiş rapor fonksiyonu, kullanıcıya kişisel tercihlerini karşılayacak şekilde özelleştirilmiş PDF raporları derleme esnekliği sağlar. Kişisel şirket logonuzu ekleyin, gereksinimlerinizi karşılayacak uluslararası standartlara göre istediğiniz test bilgilerini görüntüleyin veya kendi raporlarınızı oluşturmak için sadece kopyalayıp yapıştırın.

Geçiş yapmak artık daha kolay

Dosya aktarma fonksiyonu LaserXL ve RotaryXL yazılım paketleri kullanıcılarının hızlı ve kolay biçimde CARTO yazılım paketine geçiş yapmalarına izin verir.

Renishaw kalibrasyon veri dosyaları aktarılarak, mevcut test metotlarının, parça programlarının ve geçmiş verilerin CARTO veritabanı içerisinde kullanılmaya devam edilmesi sağlanır.

Daha fazlasını öğrenin