Gezinimi atla

Montaj donanımı

HS20 lazer enkoder sisteminizin ayarlamasını, hizalamasını ve çalışmasını kolaylaştırmak için aksesuarlar mevcuttur.

Işın koruma kanalı

HS10 lazer cetveli uzun-menzilli kanalı

Işın koruma kanalı sistemi, ışın yolunu toz ve soğutma sıvısından korumak amacıyla, uzun veya kısa menzilli lineer optiklerle kullanılabilir. Bu sistem ayrıca lazer ölçüm ışını için kararlı bir termal ortam sağlar.

Pozisyon tespit işleminin güvenilirliğinin temelinde, kararlı, hassas, lazer hizalaması gereksiniminin, tüm eksen uzunluğu boyunca karşılanması yer almaktadır. Uzun menzilli uygulamalarda hizalama kararlılığı ışın boyunca oluşan sıcaklık değişiminden etkilenebilir; bu sıcaklık değişimleri genellikle hızla değişen ortam koşullarından kaynaklanır.

Kanal sistemi, havayı tüm eksen uzunluğu boyunca hareket ettiren bir "hava besleme" sisteminden faydalanarak, termal değişimlerin oluşumuna karşı korur.

Özellikler ve faydalar

  • Işın yolu koruma - ışın koruma kanalı, lazer ışınını toz ve soğutucu sıvıdan korumak için, son savunma hattı sağlar.
  • Termal kararlılık - kanalın içindeki hava besleme sistemi, tutarlı bir ortam oluşturmak için, havayı eksen uzunluğu boyunca hareket ettirir.
  • Modüler yapı - standart 3 m uzunluk, uzun eksen uygulamaları için bir araya eklendiğinde, modüler esaslı bir kanal sistemi oluşturur.

Hizalama plakası

HS20 hizalama plakası

Hizalama plakası, HS20 lazer hizalama prosesini daha büyük tezgahlarda kolaylaştırmak amacıyla, özel olarak tasarlanmıştır.

HS20 lazer kafasına monte edilen üç ayarlama ayağı ile birlikte bu plaka, kullanıcının hem yatay, hem de dikey düzlem öteleme ve dönme ayarlamalarını yapmasını sağlar.

Özellikler ve faydalar

  • Kolay hizalama - hizalama prosesini basitleştirmek için, öteleme ve dönme ayarlamalarının hizalama esnekliğini sağlar.
  • Sabit lazer montajı - tezgahın yan tarafına kolayca takılabilen sabit bir montaj sağlar.
  • Ayarlanabilir optik montaj - ayarlama plakası interferometre donanımı için bağımsız ayarlama olanağı sunan, bir optik montaj sağlar.
Çevrim içi satın alın

Ürün bilgisi