Gezinimi atla

Metroloji fikstür tablaları

Renishaw'un fikstürle bağlama tablaları her türlü taşınabilir CMM, beyaz ışık veya lazer sistemi ile uyumludur. Metroloji fikstür tablalarımız size atölyenizde veya metroloji ölçüm alanınızda kolaylıkla hareket etme özgürlüğü verir.

Renishaw fikstür tablaları

Taşınabilir CMM'leri monte etme esnekliği sağlayan metroloji fikstür tablalarımız ile çalışma alanınızda serbestçe hareket edin.

İhtiyaçlarınıza uyacak şekilde tasarlandı

Renishaw’un metroloji tablalarının modüler yapısı portatif CMM montajı için esneklik sağlamaktadır. Üç standart boyutta sunulan metroloji tablalarımız ile ölçüm prosesinizi geliştirin. Atölye ve ölçüm alanı özgürlüğünün avantajlarını keşfedin.

Nasıl sipariş vereceksiniz

7/24 Çevrim içi mağazamızla sipariş vermek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Metroloji fikstür tablalarımızın hızlı teslimatından yararlanmak için çevrim içi alışveriş yapın.

Çevrim içi satın alın

Dayanıklılık

Fikstürle bağlama tablası taban plakası metroloji tablası çerçevesine tablanın daha dayanıklı ve sağlam olmasını sağlayan montaj delikleri ile sabitlenmiştir. Bu özellik ayrıca kullanıcıların ağır parçaları taban plakası esnemeden veya bozulmadan tablaya monte etmelerine imkan verir.

Hareket kabiliyeti

Her bir tabla, kolay hareket kabiliyeti ve hassas pozisyonlandırma sağlamak üzere özel olarak tasarlanmış dört tekerlekle donatılmıştır. Her bir tekerlek, tablanın stabil durmasına ve düz olmayan yüzeylerde dengeyi sağlamaya olanak tanıyan, uzatılabilen bir destek ayağına sahiptir.

Esneklik

Büyük, ağır parçaları kontrol ediyorsanız, 15 mm ve 30 mm diş aralıklı plakalara sahip M8 serimiz bu gereksinim için biçilmiş kaftandır. 12,5 mm ve 25 mm dişli aralıklı M6 serimiz daha fazla esneklik ve bileşen konumu seçenekleri sağlar.

Tekrarlanabilirlik

Fikstür plakaları yüksek hassasiyete sahiptir ve çizilmeye karşı koymaları ve dayanıklılıklarının artması için sert kaplama anot ile kaplanmıştır. Her bir fikstür ayarının doğru biçimde belgelendirilmesi için tüm plakalar standart olarak alfanumerik etiketlerle gelirler.

Fikstürle bağlama bileşenleri

İş parçalarınızı münferit fikstürle bağlama bileşenlerini veya bir bileşen setinden çıkan bileşenleri kullanarak bağlayın. İş parçalarını fikstürle bağlama işleminizi mümkün olduğunca verimli hale getirmek için Renishaw yeni ve yaratıcı bileşenler tasarlamaya ve üretmeye devam ediyor.

Tezgah atıl sürelerine son

Metroloji tablalarımız tamamen monte edilmiş olarak gelir, sadece kutusundan çıkarın ve ölçüme başlayın.

Metroloji fikstür tablası - araba ızgarası

Metroloji fikstür tablası aralığı

Uygun maliyetli ve daha hızlı tedarik sağlamak için en yaygın olarak satın alınan üç tabla boyutumuzu standart hale getirdik. Bu standart boyutlar çoğu uygulamayı ve bileşen boyutunu kapsar. Opsiyonel monitör veya dizüstü bilgisayar aparatları ile evrensel bir adaptör plakası (R-PAACU) satın alma seçeneği vardır.

Metroloji fikstür tablaları talep üzerine tamamen özelleştirilebilir. Farklı özelleştirme seçenekleri: Uzunluk, genişlik, yükseklik ayarları, delik deseni düzenlemeleri, eklenebilen raflar veya çekmeceler veya ek olarak (ışığa duyarlı uygulamalar için) plakanın siyah anotlanmasını içerir. Daha fazla bilgi için yerel temsilcinizle iletişime geçin veya aşağıdaki müşteriye özel talep formunu doldurun.

Modüler ve müşteriye özel hazırlanan fikstürler serimizin hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları ile denetim prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebileceğini unutmayın. Renishaw fikstürleri, fikstürle bağlama gereksinimleriniz için eksiksiz bir çözüm sağlayabilir.

Neden Renishaw fikstür tablaları?

Metroloji fikstür tablalarımız ölçüm prosesinizi esneklikle geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Ağır iş parçalarını bağlamak ve bunları taşınabilir CMM'nizle ölçmek için modüler serimizi kullanın. Tablalar, kolay ve güvenli hareket kabiliyetinin yanı sıra hassas pozisyonlandırmaya yönelik, özel olarak tasarlanmış tekerleklerle donatılmıştır.

Çevrim içi satın alın

İhtiyacınız olanı bulamadınız mı? Müşteriye özel seçeneklerimizi deneyin

CMM, kameralı ölçüm sistemleri ve Equator™ için müşteriye özel hazırlanan fikstür tablaları ve fikstürler Renishaw bünyesindeki tasarım ekibi tarafından tasarlanabilir ve üretilebilir. Birden fazla parçayı aynı anda ölçerek verimi artırmanız gerekiyorsa veya ulaşılması zor öğeleriniz varsa, sizin için özel hazırlanmış bir çözüm sağlayabiliriz. Sadece Müşteriye özel talep formunu doldurmanız yeterli.

İlave kaynaklar

Satış ekibimizle bugün iletişime geçin

Daha fazla bilgi edinmek ve bir uzmanla konuşmak için yerel ofisinizle iletişime geçin.