Gezinimi atla

Metal tozları temini

Renishaw kendi metal aditif imalat sistemlerinde kullanım için kapsamlı bir metal tozları serisi sunmaktadır.

Renishaw'un yüksek kaliteli metal tozları

Renishaw'un ileri metal aditif imalat sistemlerine uygun performansı elde etmek için Renishaw kapsamlı bir şekilde araştırılmış ve test edilmiş kendi metal tozları serisinin kullanılmasını önermektedir.

Tüm metal tozları, güvenilir ve sürekli sistem parametreleri için uygun yüksek kalite sağlamaları amacıyla, test edilmiştir. Renishaw ayrıca yeni metal alaşım tozları için parametreler geliştirmektedir ve aditif imalatta kullanılan metal tozları için standartlar geliştiren Uluslararası ASTM (daha önceden Amerikan Test ve Malzeme Derneği olarak bilinirdi) forumunun bir üyesidir.

Renishaw aditif imalat için çeşitli metal tozları satışı yapmaktadır:
  • Titanyum, Ti6Al4V
  • Alüminyum, AlSi10Mg alaşımı
  • Kobalt Krom, CoCr
  • Paslanmaz çelik, 316L
  • Nikel alaşımlar

Malzeme araştırma ve geliştirme

Renishaw'un, endüstrinin başlıca alanlarındaki uygulamalar için yeni malzeme sınıflarını ortaya çıkarmak amacıyla tasarlanmış, sürekli ve kaynaklarla desteklenen bir araştırma ve geliştirme programı vardır. Ayrıca Renishaw Hızlandırılmış Metal Bilimi Metalurji (Accelerated Metallurgy) projesinin katılımcıları arasındadır.

Firma bunun yanı sıra, özellikle aditif imalat uygulamalarında kullanılacak olan toz standardizasyonu ve teknik özellikleri üzerinde çalışan, Uluslararası ASTM (daha önceden Amerikan Test ve Malzeme Derneği olarak bilinirdi) forumunun bir parçasıdır.