Gezinimi atla

Lazer enkoder ürünü kalitesi ve uyumluluğu

Renishaw'dan bir lazer enkoder sistemi satın aldığınızda, kanıtlanmış bir kalite garantisi almış oluyorsunuz.

ISO 9001

Renishaw'un kalite güvence sistemi ve prosedürleri, kalite yönetim sistemleri için uluslararası tanınan ISO 9001:2008 standardına uygunluğu açısından denetlenmektedir. Renishaw'un EN ISO 9001:2008 kayıt belgesi BSI Yönetim Sistemleri tarafından yayınlanmıştır ve UKAS akreditasyon logosu taşımaktadır. Bu belge sadece Renishaw'un ISO standardına göre çalıştığının değil, ayrıca firmanın yetkili UKAS akrediteli bir kurum tarafından denetlendiğinin ve belgelendiğinin kanıtıdır. UKAS akreditasyonun dünya çapında pek çok ülkede ilgili resmi kurumlar tarafından geçerliliği kabul edilmektedir.

Lütfen detaylı bilgi için Kalite güvence belgelerine bakınız.

Kalibrasyon belgeleri

RLE ve HS20 sistemleri kapsamlı kalibrasyon belgeleri ile birlikte temin edilebilirler.

Ayrı her bir ürün belgesi aşağıdakileri içerir:

  • Kalibrasyon prosesinin bir açıklaması
  • Test ortamı ve uygulanabilir standartlar
  • İzlenebilirlik verileri (kullanılan şahit numuneler ve kalibrasyon detayları)
  • Ölçüm belirsizliği
  • Tablo ve grafik formatında test sonuçları
  • Kalibrasyon testinin tarihi

Her bir belgeye bir Renishaw yetkili kişisi tarafından imza ve tarih atılmıştır Kaybedilen belgelerin kopyaları (bir ücret karşılığında) sağlanabilir.

Yeniden kalibrasyon belgeleri

Fabrika kalibrasyonu sadece çevresel kompansatör sistemlerindeki (RCU) sensörlerin ilk tanımlamalarına olanak vermek için gereklidir. Kapsamlı veri karşılaştırmasının iki prosesin de eş değer sonuçlar verdiğini göstermesinin ardından, İngiltere'de servis merkezlerinde basitleştirilmiş bir yeniden kalibrasyon prosesi kullanılmaya başlanmıştır. Sonuç olarak kompansatör (test edilmişlerse, ayrı sensörler) için belgelerin içeriği ve tasarımı da orijinal olarak (fabrikadan) sağlanan belgelerden farklıdır.

Ürün uyumluluğu

RLE sistemi, HS20 sistemi, RCU10 kompansatörü, RSU10 USB arayüzü, RPI20 ve RPI30 arayüzleri ile ilgili uygunluk beyanları (DOC) ve Çin RoHS sertifikaları ürün uyumluluğu sayfalarında bulunabilir.

Mevzuata uygunluk hakkındaki diğer sorularınız için lütfen yerel Renishaw ofisiniz ile iletişime geçiniz.

Ürün uyumluluğu - lazer enkoder ürünleri

İzlenebilirlik şemaları

Renishaw'un amacı, sistemin çalışma yerinde her gün bu hassasiyette çalışacağına duyulan güven ve tam izlenebilirlik ile birlikte, istenilen hassasiyeti sağlamaktır. Bu konudaki önemli bir unsur tüm lazerlerin, ballbarların ve döner eksen kalibratörlerinin Renishaw fabrikasında kalibre edilmiş olmasıdır. Tüm referans şahit numuneler Ulusal Standartlara göre izlenebilir olup, sistemlerimiz ayrıntılı bir kalibrasyon belgesi ile birlikte teslim edilmektedir. Renishaw İngiltere, Amerika ve Almanya tesislerindeki kalibrasyonlar ve yeniden kalibrasyonlar için izlenebilir veriler izlenebilirlik şemalarında tanımlanmıştır.