Gezinimi atla

Lazer enkoder servis ve onarımı

Servis ve onarım

Herhangi bir üniteyi onarım veya değişim için geri göndermeden önce, lütfen lazer enkoder ürün destek ekibi ile iletişime geçiniz. Çalışmalarınızın aksamasını en aza indirmek için, mümkün olan durumlarda, ünitenin Renishaw'a gönderilmesi gerektiğine karar vermeden önce, daima her türlü sorunu en başta telefon veya e-mail ile çözmeyi deneyeceğiz.

Renishaw, devamlı performans sağlamak ve kalite güvence ve iş gereklilikleri ile uyum içinde olmanıza imkan vermek amacı ile tam bir servis hizmeti sunmaktadır. Tüm lazer enkoder onarım işlemleri İngiltere Servis Merkezimizde yetenekli teknisyenler tarafından yürütülmektedir. Standart onarımlara ilaveten, “Değişim Yolu ile Onarım” (RBE) parçaları da bazı ürünler için, ekonomik bir onarım seçeneği olarak mevcuttur.

İleri RBE (Değişim Yoluyla Onarım)

Bu servis aracılığıyla size "yeni gibi" değiştirme ürünü gönderiyoruz. Bu kullanımı kolay seçenek servis içi hataların neden olduğu arıza süresini en aza indirmek üzere tasarlanmıştır. Bu seçeneğin avantajlarından faydalanmak için, yerel Renishaw ofisinizi sipariş formu numarası ile aramanız ve bize sisteminizin seri numarasını söylemeniz yeterlidir. Size değiştirilmiş ürün göndereceğiz. Resmi sipariş formu ve "hasarlı ünite" mümkün olan en kısa sürece Renishaw'a gönderilmelidir.

Bu RBE servisi seçenekleri mevcut müşterilerin hatalı ürünleri, proses bütünlüğünden ödün vermeksizin, azaltılmış masraf ve arıza süresi ile, yenileriyle değiştirmelerine imkan vermektedir.