Gezinimi atla

Kontrolörler

Renishaw’un UCC evrensel CMM kontrolörleri serisi, her bir Renishaw CMM retrofitin en önemli parçası olup, tezgahın hareketlerinin hassas bir şekilde kontrol edilmesini, tüm Renishaw sensörleri ile arayüzlenmesini ve metroloji yazılımı ile iletişimi sağlar.

UCC S3 ve MCU5'li SPA3

Renishaw'un UCC esnek kontrolörleri, hızlı, doğru ve uyarlanabilir parça ölçümüne imkan veren, gelişmiş temasla tetikleme özelliği ve tarama algoritmaları sağlar.

UCC, ultra yüksek tarama hızlarında CMM hareketinin dinamik hatalarını en aza indirmek için tezgahın ve kafa eksenlerinin senkronize hareketini kullanan, Renishaw'un devrim yaratan 5 eksenli tarama teknolojisinin önemli bir bileşenidir.

Bir Renishaw servo güç amplifikatörü ile birleşen Renishaw’un UCC evrensel CMM kontrolörü, tüm boyutlardaki tezgahlarda 5 eksenli eş zamanlı hareketin hassas kontrolüne imkan verir ve ayrıca döner tablaları destekler. Ayrıca tüm Renishaw sensörlerine tek kutulu bir arayüz sağlar ve saniyede 4,000 noktaya kadar yüzey verisi toplayabilir.

Evrensel kontrol

I++ DME logosu

Kullanıcıların kendi yeniden kalibrasyonlarını yapmalarına imkan veren ve ayrıca sıcaklık kompanzasyonu bulunan, ileri düzey tezgah hata haritası açık bir formatta sunulmuştur. Kontrolörlerin I++ DME protokolü ile de uyumlu olması, kullanıcılara I++ DME müşterilerine hizmet veren herhangi bir metroloji yazılımı kullanma özgürlüğü verir.

  • Tüm Renishaw sensörleri için tam destek.
  • I++ DME uyumlu
  • Gelecek teminatlı – gelecekte piyasaya çıkacak olan Renishaw sensörleri UCC kontrolörleri ile entegre olabilecek şekilde tasarlanacaktır.

CMM hareket kontrolünün kolay, hızlı ve doğru karışımı

UCC serisi temasla tetiklemeli problama veya tam tarama modunda, tüm Renishaw standart temasla tetikleme ve tarama prob sistemlerinin entegre kontrolünü, artı prob ucu değiştirme özelliğini sunarak, çalışabilir.

CMM'inizin gelecekteki teminatı

Gelecekteki donanım ve yazılım upgrade olanakları kolayca, e-mail veya telefon desteği vasıtası ile mümkün olan fonksiyon iyileştirmeleri ile yürütülebilecektir. Yazılım iyileştirmeleri, ön yüklemede bilgisayara yüklenen bir kontrol yazılımı ile basitçe uygulanmaktadır.

Tüm yeni problar ve kafalar, herhangi bir uygun kalibrasyon veya kurulum yazılımını da içerecek olan, bir kontrolör arayüz seçeneği ile mevcut olacaktır.

UCC retrofit

Renishaw, Renishaw’un UCC kontrolörlerini kullanarak güçlü CMM retrofit çözümleri sağlamak için bu sektörün önde gelen yazılım firmaları ve retrofit uzmanlarından bazıları ile teknik ortaklıklar oluşturmuştur.

CMM'lerinizin gizli potansiyellerini açığa çıkarın

Mevcut CMM’lerin en son model yazılım, kontrolör ve sensör teknolojilerinin retrofitleri ile performanslarının ve ölçüm becerilerinin iyileştirilmesine yönelik fırsatları anlatan teknik açıklamayı okuyun.

  • Teknik açıklama:  CMM‘lerinizin gizli potansiyellerini ortaya çıkarın

    İmalat ile uğraşan tüm işyerleri için, proseslerin kontrol edilmesini ve ürünlerin doğrulanmasını sağlayan ölçüm çok önemlidir. Ama eski model koordinat ölçüm tezgahları (CMM’ler), eğer değişen ölçüm ihtiyaçlarını karşılayamazlarsa, üretimde darboğaz haline gelebilirler. Sensör, metroloji yazılımı ve kontrolör teknolojisindeki gelişmeler şimdi CADsürücülü programlamanın tüm avantajlarından faydalanırken, daha çok hassasiyet, daha hızlı ölçüm, daha fazla otomasyon ve yeni beceriler sağlayarak, mevcut CMM’lerin geliştirilmesi için fırsat tanıyor. Günümüzün ekonomik ortamında, ürünlerin sürümlerini yükseltmek hem ekonomik, hem de ekolojik açıdan bir gereklilik.