Gezinimi atla

İsteğe göre özelleştirilen sinyaller

EZ-IO yazılımı harici cihazlara gönderilen girdi ve çıktılar için bir isteğe göre özelleştirilen sinyaller fonksiyonuna sahiptir.

Equator™ mastar ile parça kontrolü programlarında isteğe göre özelleştirilen girdiler ve çıktılar

Yerleşik isteğe göre özelleştirilen sinyaller fonksiyonu, girdi ve çıktıların doğrudan DMIS programından kontrol edilmesine imkan sağlamak için, dijital I/O'nun özelleştirilmesine izin verir. Bu güçlü özellik programcının Equator sistemi, REN-IO dijital I/O arayüze bağlanmış harici ekipman ile doğrudan etkileşim içinde bulunmak üzere, ayarlayabileceği anlamına gelmektedir.

Equator Conroe otomatik yükleme hücresi

İsteğe göre özelleştirilen sinyaller için, üretim sisteminin ihtiyaçlarına bağlı olarak, pek çok uygulama vardır. Örnekler aşağıdakileri içerir:

  • Operatörü parçanın denetlendiği, Equator mastarın ölçüm yapmadığı veya parçanın tolerans dışı olduğu (Sağlam/Hurda) gibi konularda bilgilendirmek amaçlı durum ışıkları. Işık sıralamaları, renkler ve durum farklı üretim ihtiyaçlarına ve proseslere göre büyük ölçüde farklılıklar gösterebilir ve DMIS programı ile kontrol edilebilir.
  • Basit bir dijital ofseti, tezgah kontrolü içerisinde önceden ayarlanmış bir artış ile tetiklemek için, bir takım tezgahına bağlantı. Bu bir parçadaki tek veya çoklu öğeler için olabilir.
  • Denetim veya parça durumunu belirten sesli alarmlar.
  • Bir yükleme sistemine bir parçayı yeniden yönlendirmesi için sinyal gönderme, böylelikle aynı DMIS programı içerisinde ikinci bir ölçüm işlemi gerçekleştirilebilir

EZ-IO içerisinde I/O ayarlandıktan sonra, uygulamanın gerekliliklerine bağlı olarak, MODUS ile ya girdi durumuna bakabilen veya bir çıktı durumunu değiştirebilen, basit tek-satırlık komutlar programlanabilir.