Gezinimi atla

İçten yanmalı motorlar

Kawasaki CMM başarı hikayesi - REVO çalışırken

REVO’nun tarama becerisi şekil hatalarının çok daha hızlı, denetimlerde herhangi bir zaman kaybı olmaksızın, yakalanmasına imkan vermektedir. Kalite problemlerinin erken yakalanması konusunda bizi kesinlikle daha çok ileriye etkin kılmıştır.

Kawasaki (ABD)

Aktarma organları imalatı için REVO®

Global aktarma organı üreticileri, kullanıcılarının ve müşterilerinin sürekli artan taleplerini karşılayan motorlar üretmek için sürekli olarak seri üretim proseslerinin sınırlarını zorluyor.

REVO'nun 5 eksenli pozisyonlandırma ve entegre yüzey pürüzlülüğü ölçüm özelliğine ile, silindir çapları, şaft ana yatağı ve valf kılavuzları gibi parçaları ölçebiliyoruz.

CMM’ler için REVO® 5 eksenli çok sensörlü sisteme yönelik RFP girişim probu

Yeni RFP probu, serbest formlu yüzeyler ve karmaşık geometrilerin ölçümüne yönelik tasarlanmış olup, hızlıca yüksek nokta yoğunluğuna sahip, yüzey verileri sağlar.

Diğer temassız yapılandırılmış ışıklı sistemlerin aksine, RFP probu farklı alanlardan gelen verileri bir araya getirmek için referans noktaları gerektirmez. Çünkü birleştirme işlemi otomatik olarak REVO sistemi tarafından gerçekleştirilir.

Tezgah üzerinde takım ölçümü için NC4+ Blue temassız takım ölçme probu

Endüstride bir ilk olma, mavi lazer teknolojisi (patent bekliyor) ve geliştirilmiş optik özellikleri ile Renishaw’un NC4+ Blue temassız takım ölçme sistemleri, bileşenlerin CNC takım tazgahlarında daha hassas ve verimli biçimde işlenmelerini sağlayarak, takım ölçümü hassasiyetinde önemli gelişmeler sunar.

Yüksek hassasiyetli takım ölçme kolları

2 eksenli ve 3 eksenli CNC torna tezgahlarında ve taşlama tezgahlarında takım ölçümüne ve kırık takım tespitine yönelik ayar sürelerini %90'a varan oranlarda azaltın ve proses kontrolünüzü iyileştirin.

İş parçası ayarı, yüzey durumu ve biçim izleme için ultra hızlı prob ile ölçüm

SPRINT™ teknolojisi ile çalışan SupaScan, iş parçası ayarı için en hızlı tezgah üzerinde prob ile ölçüm çözümüdür. Yüzey durumu ve biçimi de izlenebilir - bu özelliği ile tezgah üzerinde denetim kapasitenizi çok büyük ölçüde arttırır.

Equator™ mastar ile parça kontrolü sistemi ile bir krank kolunun kontrolü

Equator™ mastar ile parça kontrolü sistemi ile kritik donanımların parçaları olan bileşenlerin toleranslar içerisinde yapılmasını sağlayın, proses kontrolünü arttırın ve ölçüm maliyetlerini azaltın.