Gezinimi atla

İlgili servis ve destek

Renishaw’un servis hizmeti ürün kurulumu tamamlandıktan sonra sona ermez.

Hızlı servis ve destek

sonradan yükseltme mühendisi

Renishaw CMM kullanıcılarının daha yüksek seviyelerde tezgah çalışma süresine gereksinim duyacaklarının farkındadır ve bu nedenle ilgili servis ve bilgili desteğin her ikisi de çok önemlidir. Yerel kaynaklarla desteklenen UCC kontrolör dahil, tüm sistem elemanlarının hızlı bir “onarım yolu ile değiştirme” servisi mevcuttur.

CMM destek sitesi aracılığı ile ulaşabileceğiniz bir dizi çevrim içi kaynak mevcuttur, bunların arasında aranabilir yardım başlıkları, en iyi uygulama sayfaları, yazılım eklemeleri ve yardım taleplerini raporlamak için bir araç yer almaktadır.

MODUS™ metroloji yazılımı becerilerinizi geliştirmeniz ve sisteminizin tüm potansiyelini keşfetmeniz için eğitim kursları.

En iyi uygulamalara ve endüstri standartlarına dayanan eğitim kurslarımız, MODUS metroloji yazılımını kullanarak işletme, bakım ve uygulamalardaki becerilerinizi geliştirecektir.

Modüler eğitim programımız, tüm öğrenme stilleri ile uyumlu ve uzmanlığınızı sağlam temeller üzerine inşa eden pratik görevler ve teori odaklı faaliyetlerin bir kombinasyonunu sunar.

Sürekli mesleki gelişimi teşvik etmeye ve mevcut yetkinlik seviyenizi yükseltmeye yönelik temel, orta ve uygulamaya özel eğitim kursları sunuyoruz.

Bakım sözleşmeleri

Renishaw, retrofit müşterilerine esnek bir bakım sözleşmesi seçenekleri sunmaktadır, bu sözleşmeler aşağıdakileri kapsar:

  • yazılım bakımı
  • kalibrasyon, koruyucu bakım ve acil destek için ziyaretler
  • mesai saatleri dışında destek
  • ekstra yazılım eğitimi

Her bir sözleşme siparişe göre hazırlanır, böylelikle siz kullanılmamış günleri bir sonraki döneme taşıma esnekliği ile, ihtiyaçlarınıza uyan servislerin kombinasyonunu seçebilirsiniz.

CMM'lerinizin gizli potansiyellerini açığa çıkarın

Mevcut CMM’lerin en son model yazılım, kontrolör ve sensör teknolojilerinin retrofitleri ile performanslarının ve ölçüm becerilerinin iyileştirilmesine yönelik fırsatları anlatan teknik açıklamayı okuyun.

  • Teknik açıklama:  CMM‘lerinizin gizli potansiyellerini ortaya çıkarın

    İmalat ile uğraşan tüm işyerleri için, proseslerin kontrol edilmesini ve ürünlerin doğrulanmasını sağlayan ölçüm çok önemlidir. Ama eski model koordinat ölçüm tezgahları (CMM’ler), eğer değişen ölçüm ihtiyaçlarını karşılayamazlarsa, üretimde darboğaz haline gelebilirler. Sensör, metroloji yazılımı ve kontrolör teknolojisindeki gelişmeler şimdi CADsürücülü programlamanın tüm avantajlarından faydalanırken, daha çok hassasiyet, daha hızlı ölçüm, daha fazla otomasyon ve yeni beceriler sağlayarak, mevcut CMM’lerin geliştirilmesi için fırsat tanıyor. Günümüzün ekonomik ortamında, ürünlerin sürümlerini yükseltmek hem ekonomik, hem de ekolojik açıdan bir gereklilik.

Renishaw'dan ve onaylı kurulumculardan temin edebilirsiniz

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.

Ürün bilgisi