Gezinimi atla

FixtureBuilder yazılım desteği

3D modelleme yazılımımız fikstürle bağlama ayarları oluşturmak için kullanılır. Adım adım rehberlik veren eğitim videolarımız ve desteğimiz ile FixtureBuilder yazılımını kullanmayı öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

FixtureBuilder ücretsiz deneme sürümleri

Renishaw bugünlerde müşterilerine FixtureBuilder yazılımını denemeleri için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Bu yenilikçi yazılım, fikstürlerin tasarlanması ve oluşturulması prosesini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

Bu tekliften yararlanabilmek üzere müşterilerin metroloji tablaları, B ve C fikstür kitleri veya belirli bir değeri aşan tutarlar için siparişler vermeleri gerekir. Uygun olup olmadığınızı kontrol etmek için yerel satış uzmanınızla iletişime geçin.

Bu teklif, müşterilerin sadece FixtureBuilder yazılımının rahatlığını ve verimliliğini deneyimlemelerine olanak sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara metroloji proseslerini geliştirme ve üretkenliği artırma fırsatı da sunuyor.

Yazılımın indirilmesi

12 aylık abonelik veya 30 günlük deneme süresi fırsatları sunan FixtureBuilder yazılımını indirerek işe başlayın.

İş akışınızı sadeleştirmek ve zamandan tasarruf etmenizi sağlamak üzere tasarlanmış çok sayıda özelliğe erişin.

FixtureBuilder yazılımını indirmek ve kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

FixtureBuilder yazılımını indirin ve etkinleştirin

FixtureBuilder 8.1 grafik ikonları

1. Aboneliğinizi alın

2. FixtureBuilder 8.1 yazılımı kurun

3. Aktivasyon kodunuzu girin

4. İş parçalarınızı fikstürle bağlamaya başlayın

FixtureBuilder nasıl kurulur

Yazılımın nasıl kurulduğunu öğrenmek için aşağıdaki eğitim videomuzu izleyin.

FixtureBuilder eğitimi

Fikstürle bağlama uzmanlarımızdan birinin sunduğu adım adım talimatlar sağlayan eğitim videoları serimizi aşağıda bulabilirsiniz. Eğitim videoları kullanımı kolay ana fonksiyonları açıklar.

Modüler ve müşteriye özel hazırlanan fikstürler serimizin hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları ile denetim prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebileceğini unutmayın. Renishaw fikstürleri, fikstürle bağlama gereksinimleriniz için eksiksiz bir çözüm sağlayabilir.

Daha fazla bilgi ve destek

FixtureBuilder hakkındaki bilginizi genişletmek mi istiyorsunuz? Fikstür uzmanlarından oluşan ekibimiz size eğitim ve destek sağlamak için her zaman hazırdır. Bizimle iletişime geçin ve size yardımcı olmak için uygun bir zaman ayarlayalım.

İletişime geçin

Sıklıkla Sorulan Sorular

Lisansları bilgisayarlar arasında aktarmak mümkün mü?

Bir lisansı başka bir bilgisayara aktarmak için öncelikle çevrim içi olduğunuzdan emin olun. Mevcut bilgisayarda lisans yönetim aracını çalıştırın, “lisansları kaldır” seçeneğini seçin, ileri butonuna tıklayın, sorulan sorulara evet yanıtı verin (ve dosyayı kaydedin). Daha sonra yeni bilgisayarda lisans yönetim aracını kullanın ve “bir yazılım lisansını etkinleştir” seçeneğini seçin. Lisansı etkinleştirmek için seri numaranızı ve kod sözcüğü girin.

Bir iş parçasının CAD modelini nasıl alabilirim?

1) FixtureBuilder yazılımını açın

2) Doğru ürünü FixtureBuilder penceresine sürükleyip bırakın

3) Parçayı dışa aktarma butonuna tıklayın

4) İstediğiniz formatı seçin, dosyayı yeniden adlandırın ve kaydet butonuna tıklayın.

Özel bir bileşen oluşturabilir miyim?

Bunun için ilave bir erişime ve eğitime ihtiyacınız olacaktır. Lütfen FixtureBuildersupport@renishaw.com adresinden bize ulaşın, size yardımcı olacağız.

"Büyük montaj modu" nedir?

Büyük montaj modu, büyük dosyaları/montajları görüntülemek için daha basit ve daha hızlı olan salt görüntüleme modudur (şekil düzenleme fonksiyonu yoktur). Varsayılan değer, 5000 bileşen olarak ayarlanmıştır, ancak seçenekler menüsünden kapatılabilir veya düzenlenebilir.

İlave kaynaklar

Satış ekibimizle bugün iletişime geçin

Daha fazla bilgi edinmek ve bir uzmanla konuşmak için yerel ofisinizle iletişime geçin.